09 / 05 / 2024

kırşehir cephe iyileştirme çalışmaları

kırşehir cephe iyileştirme çalışmaları

Yatırımlarına son sürat devam eden Kırşehir BelediyesiCacabey Meydanı ve çevresi, Lise Caddesi, Ankara Caddesi ve Terme Caddesi'ndeki binalarda cephe iyileştirme çalışması başlattı.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Şanlıurfa Divanyolu dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Divanyolu’ndaki dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamladı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Kırşehir'de özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan arsayı ve arsa üzerinde bulunan yapıları özelleştirecek. İhale 14 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin “En Güzel Kentsel Dönüşüm ve Estetik” ödülüne layık görülen dış cephe iyileştirme projesinde sona gelindi.

Altınordu Cephe iyileştirme Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentteki cephe iyileştirme projelerine hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Altınordu Cephe iyileştirme Projesini tamamladı.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin değişim ve dönüşüm projelerinden biri olan dış cephe iyileştirme çalışmaları tüm hızla devam ediyor. 

Kocaeli Başiskele'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kentteki cephe iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele'deki evlerin cephelerini yeniliyor.

Fatsa'da cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa'da cephe iyileştirme çalışmalarına başlıyor.

Şanlıurfa'da cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en işlek caddesi olan Divanyolu Caddesi ile Balıklıgöl arasındaki yol güzergahında cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Fatsa'daki 168 binada cephe iyileştirme çalışması başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa'daki 168 binada gerçekleştirilen cephe iyileştirme çalışmalarını inceledi.

Ordu Akkuş'ta cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Akkuş ilçesinde hayata geçireceği kent meydanı ve cephe iyileştirme projesinde çalışmalar başladı

Kocaeli'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ‘’Güzel Evim, Güzel Kentim Projesi’’ kapsamında şimdi de İzmit Hafız Binbaşı Caddesi’nde cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

kırşehir cephe iyileştirme çalışmaları Haberi

kırşehir cephe iyileştirme çalışmaları


Kırşehir Belediyesi Kırşehir’in Vitrini olan Cacabey Meydanı ve çevresi, Lise Caddesi, Ankara Caddesi ve Terme Caddesi  genelindeki binaların fiziki görünümlerini iyileştirecek bir dönüşüm başlatıyor. Bina cephelerinin belediye tarafından yapılan projeye uyumlu hale getirilmesi ile, binalar birbirine uyumlu renklere boyanacak, klimalar belirli bir düzene göre yerleştirilecek, işyeri tabelaları disiplin altına alınacak.

Bu kapsamda pilot bölge olarak belirlenen Cacabey meydanındaki binaların cephe giydirmeleri başladı. 

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ; Cacabey Meydanı Cephe Düzenlemesi çalışmamızda ilk bina Ziraat Bankası bitmek üzere, İnşallah meydan daha da güzelleşecek

Kırşehir’in vitrini olan Cacabey Meydanı ve çevresi, Lise Caddesi, Ankara Caddesi ve Terme Caddesinde şehrimize yakışan bir kimlikte cephe düzenlemeleri projesini hazırladık ve cephe düzenlemesi yapacak hemşerilerimizin kullanımına sunduk.Her caddenin kimliğinin ve ihtiyaçlarının farklı olduğunu göz önünde bulundurarak profesyonel...