03 / 05 / 2024

kırşehir lise yenileme çalışmaları

kırşehir lise yenileme çalışmaları

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

Kırşehir'de cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kırşehir BelediyesiCacabey Meydanı ve çevresi, Lise Caddesi, Ankara Caddesi ve Terme Caddesi'ndeki binalarda cephe iyileştirme çalışması başlattı.

Kırşehir'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , Kırşehir genelinde önemli çalışmalara imza atıldığının altını çizerek;“Şehrin dört bir yanında yenileme ve değişim çalışmalarına devam ediyor." dedi

Kırşehir Nasuhdede'deki eski SSK hastanesi yıkılıyor!

Kırşehir Nasuhdede Mahallesi'nde bulunan eski SSK hastanesinin yıkımına başlandı. Eski SSK hastanesinin yerine Endüstri Mesleki ve Teknik Lise'nin yapılması düşünülüyor.

Kırşehir Kaman TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

Kırşehir Kaman Kentsel Yenileme Projesi kapsamında 32 adet iş yeri için kentsel dönüşüm hak sahiplerine 21 – 30 Aralık 2016 tarihleri arasında sözleşme imzalattırılacak.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

TOKİ Kırşehir Kaman projesinde teslim işlemleri sona eriyor!

TOKİ'nin Kırşehir Kaman Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan 67 konut için teslim dönemi bugün sona eriyor.

Kırşehir Kaman TOKİ'de sözleşme ve teslim işlemleri başladı!

Kırşehir Kaman Kentsel Yenileme Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama ve Konut Teslim İşlemleri, bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman konut teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Kırşehir Kaman Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamında satışı gerçekleştirilen konutların teslimleri bugün başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir Grubu başvuruları!

29 adet dairenin açık satışa sunulduğu Kırşehir Kaman Kentsel Yenileme Alt Gelir Grubu projesindeki daireler için başvurular 26 Eylül'de başlayacak. İşte, TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir Grubu başvuruları...

TOKİ Kırşehir Kaman sözleşmeleri imzalanıyor!

169 konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman Kentsel Yenileme projesindeki konutların sözleşmeleri bugün imzalanıyor.

Kırşehir'in alt yapısı yenileniyor!

Kırşehir Belediyesi yoğun yağışlarda olası su taşkınlarını önlemek için yağmur suyu hattı yenileme çalışmalarına başladı. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci;“Kırşehir’de yoğun bir alt yapı çalışması yürütüyoruz ''dedi.

Kırşehir'de yol düzenleme çalışmaları yapılıyor!

Kırşehir'de kilit parke, asfalt, asfalt yama ve park çalışmaları yapılıyor. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Şehit Doğan ve Lise caddelerinde asfalt çalışmaları, Kümbetaltı Mezarlığı civarında da sert zemin ve kilit parke çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Kırşehir İl Halk Kütüphanesi'nin binası yıkıldı!

Kırşehir'de 46 yıl önce hizmet vermeye başlayan İl Halk Kütüphanesi binasının yıkımı gerçekleştirildi. Kütüphanenin Medrese Mahallesindeki başka bir yere taşınmasının ardından, Lise Caddesi üzerindeki mevcut binanın yenilenmesine karar verildi.

kırşehir lise yenileme çalışmaları Haberi

kırşehir lise yenileme çalışmaları

Kırşehir'de 1945 yılından beri teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile baştan aşağı yenileniyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yüz yüze eğitime ara verilmesini fırsata çeviren Kırşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi, bir yandan maske, dezenfektan, okul sırası, eğitim araç gereçleri üretimine devam ederken diğer yandan da gerekli izinler alınarak üretime katılan 50'nin üzerindeki gönüllü öğrencinin ailelerine katkı yapmasına olanak sağladı.

Okul, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında fiziki eğitim durumu yenilenecek olan okullar arasına alındı.

Hayata geçirilecek olan proje çerçevesinde okula yeni makineler, araç ve teçhizatlar alındı, kütüphane inşa edildi. Bakım, onarım, depo yapımı ve atölyelerin havalandırma sisteminin...