04 / 05 / 2024

Kırşehir sanayi sitesi

Kırşehir sanayi sitesi

Kırşehir'de 1990 yılında açılan ve 555 dönüm alanda 710 dükkanın bulunduğu Kılıçözü Sanayi Sitesi esnafın yeni bir sanayi sitesi kurulması yönündeki talepleri görüşüldü.

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tutmaz tarafından kuruldu.

Kırşehir Şeker Fabrikası'na 330 milyon TL'lik teklif!

Türkşeker'e ait Kırşehir Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi Tutgu Gıda Turizm İnşaat İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. verdi.

Çemaş, Kırşehir Şeker Fabrikası'na talip!

Çemaş Döküm Sanayi, Kırşehir Şeker Fabrikası’nın özelleştirilmesiyle ilgilendiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan duyurdu.

Kırşehir'de kentsel dönüşüm adalarının sınırlarında değişiklik!

Kırşehir Belediye Meclisinin 2017 yılı Şubat dönemi toplantısı yapıldı. Toplantıda banka evleri ve eski sanayi sitesi kentsel dönüşüm alanlarının sınırlarında değişiklik yapılması görüşülerek karara bağlandı.

Kırşehir'e yeni sanayi sitesi mi kuruluyor?

Kırşehir'de 1990 yılında açılan ve 555 dönüm alanda 710 dükkanın bulunduğu Kılıçözü Sanayi Sitesi esnafın yeni bir sanayi sitesi kurulması yönündeki talepleri görüşüldü.

Kırşehir eski sanayi alanı projesi belirlendi!

Eski sanayi olarak bilinen alan için çizilen proje belirlendi. Proje tanıtım toplantısına katılan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir’in manevi özellikleri yanı sıra çizilen projelerin içerisinin doldurulması ile hayat bulduğunu söyledi.

Kırşehir TOKİ projesi için Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi!

Kırşehir Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Banka Evleri ile eski Sanayi bölgesinin yeniden inşası için TOKİ ile yapılacak anlaşma ve protokoller için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi.

Kırşehir Bağlarbaşı kentsel dönüşüm ile değişecek!

Bağbaşı’nda start alan ve vatandaşların büyük oranda memnuniyeti ile sonuçlanan Kentsel Dönüşüm Projesi, Eski Sanayi Sitesi mevkii ve Banka Evleri’nde gerçekleştirilecek modern yaşam alanlarının inşasıyla Kırşehir’de değişimi devam ettirecek…

2016'da Kırşehir Kongre Merkezi'nin temeli atılacak!

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu: “2016’da kongre merkezimizin temelini atacağız” Selahattin Ekicioğlu, 2015 yılını faal bir şekilde geçirdiklerini bildirdi.

Kırşehir'de inşaat muhasebesi semineri düzenledi!

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Kırşehir Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası'nın ortaklaşa düzenlediği "Merkezi Sicil Sistemi, İnşaat Muhasebesi ve Vergilendirilmesi, Güncel Konular" ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kırşehir Akpınar Küçük Sanayi'de 24 işyeri yaptırılacak!

Kırşehir Akpınar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kırşehir Akpınar Küçük Sanayi Sitesi'nde 24 adet işyeri yaptırılacak. İhalesi 12 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

Ödeme koşulları kapsamında 120 ay vade imkanı sunan TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 534 TL taksitle!

Toplam 131 konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 534 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor.

Kırşehir sanayi sitesi Haberi

Kırşehir sanayi sitesi

1974 yılında kurulan Kılıçözü Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin şu anda aktif olarak görev yapmaması nedeniyle yaşanılan sıkıntılardan dolayı imalat yapan sanayi esnafının yeni bir sanayi sitesi kurulması yönündeki talebi olumlu olarak nitelendirilmezken, toplantıya Kılıçözü Sanayi Sitesi esnafının tamamen katılmaması da istenilen sonuca ulaştırmadı.


2 Eylül Cuma günü Kültür Müdürlüğü salonunda yapılan ve Vali Necati Şentürk, Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk başta olmak üzere oda başkanları ile sanayici esnafın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, yapılan ön görüşmelerle talepler dinlenirken, esnafa sunulan seçeneklerle Kırşehir için en iyisi belirlenmeye çalışıldı.


Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya ile Madeni İşler Odası ve Marangozlar Odası Başkanlığı’nın girişimi ile Kırşehir sanayi esnafının dükkan ihtiyaçları için bir...