28 / 04 / 2024

Kırşehir SGK binası

Kırşehir SGK binası

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) il binasının yıkılacak. SGK, yeni bina yapılana kadar Kırşehir Müftülüğü'nün eski hizmet binasında hizmet verecek.

Kırşehir SGK'nın yeni binası aynı arsaya yapılacak!

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz, eskisinin yıkılacağı SGK binasıyla ilgili konuştu. Akdeniz, yeni binanın aynı arazi üzerine yapılacağını belirtti.

Kırşehir Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatının akıbeti mecliste!

Kırşehir Devlet Hastanesinin tamamlanmayan ek bina inşaatının akıbeti ve yapılacağı açıklanan yeni hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Kırşehir'de 27.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırşehir İcra Dairesi Müdürlüğü, Kırşehir ili, Merkez ilçesi, Çayağzı Köyü, 113 ada 5, 6, 7, 8 parseller, 112 ada 4, 5 parsellerde yer alan fabrika binası ve arsasını toplam 27 milyon 122 bin 968 TL'ye icradan satıyor...

Kırşehir'de 15.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırşehir ili, Merkez ilçe, Çayağzı köyünde yer alan fabrika binası, idari bina ve eklentileri toplamda 15 milyon 124 bin 145 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Kırşehir'de öğrenci yurdunun temeli atıldı!

Kırşehir'de 2 bin 664 yataklı yeni yurt binası yapılıyor. Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesi'nde yapılacak öğrenci yurdunun temeli atıldı..

Kırşehir SGK'nın yeni binası aynı arsaya yapılacak!

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz, eskisinin yıkılacağı SGK binasıyla ilgili konuştu. Akdeniz, yeni binanın aynı arazi üzerine yapılacağını belirtti.

Kırşehir SGK'nın binası yıkılacak!

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) il binasının yıkılacak. SGK, yeni bina yapılana kadar Kırşehir Müftülüğü'nün eski hizmet binasında hizmet verecek.

Kırşehir Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi yıkıldı!

Kırşehir'deki Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi binasında yıkım çalışmaları başladı. 2011 yılında boşaltılan bina Aile Hekimliği ve Sağlık Ocağı olarak kullanılıyordu.

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi fakülte binaları ihalesi bugün!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlük Binası, Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Ve Olimpik Atletizm Pistli Futbol Sahası İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:00'ta yapılacak.

Kırşehir'e yeni iş merkezi geliyor!

Kırşehir'de Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından yıkımı gerçekleştirilen eski Bağ­Kur binasının yerine yapılacak modern iş merkezinin temeli Ramazan Bayramı sonrası atılacak…

Kırşehir Cumhuriyet İlkokulu yeniden inşa edildi!

Kırşehir’de 1929 yılında eğitim ve öğretime açılan ve tarihi binasında binlerce başarılı öğrenci yetiştiren Cumhuriyet İlkokulu’nun 1985 yılında yıkılarak yenisinin yapıldı.

Kırşehir Ahi Evran Araştırma Hastanesi'ne ek bina yapılacak!

Sağlık alanında atağa geçen Kırşehir, Tıp Fakültesi'nin morfoloji binasının yatırım programına alınmasının ardından bir büyük müjdeyi daha aldı. Kırşehir'e yeni hastane ek binası yapılması için proje çalışmalarına başlanacağı açıklandı.

Kırşehir’e 200 yataklı üniversite hastanesi geliyor!

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek binasının yeterli olmaması halinde alternatif olarak Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü'nün talebi doğrultusunda 200 yataklı hastane yapımının söz konusu olduğunu belirtildi.

Kırşehir SGK binası Haberi

Kırşehir SGK binası

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) il binasının yıkılarak yenisinin yapılacağı kararı üzerine, kurum Kırşehir-Ankara Karayolu üzerinde bulunan Kırşehir Müftülüğü'nün eski hizmet binasına taşınmaya başladı. Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz, yeni hizmet binasının aynı arsa üzerine yapılacağı belirterek, "İnşaat süresince il müdürlüğümüz eski müftülük binasına taşınacak. Taşınma işlemlerimize başladık. En kısa süre içerisinde yer teslimini yapacağız. Depreme dayanıklı olmayan eski hizmet binamızın yerine yapacağımız SGK hizmet binasında işleri olan vatandaşlarım işlerini çok daha rahat ve pratik bir şekilde çözebilecekler. Mevcut SGK il binası 3 bin 500 metre kare kapalı alanda hizmet veriyorken yeni yapılacak bina 4 bin 500 metrekarelik bir hizmet alanına sahip olacak. Akıllı bina olarak nitelendirilen hizmet binasında konferans salonları ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu...