27 / 04 / 2024

Kırşehir toki kentsel dönüşüm 2016

Kırşehir toki kentsel dönüşüm 2016

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile Kırşehir Belediyesi ortaklığınca hazırlanan kentsel dönüşüm projesi toplamda 2 ayrı bölgeye inşa edilecek.

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022!

Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kırşehir Kaman'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31528 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kırşehir Kaman'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

Kayabaşı Kırşehir TOKİ 2018 son başvuru tarihi!

Kayabaşı Kırşehir TOKİ 2018 son başvuru tarihi 19 Ocak 2018 olarak belirlendi. Projede 991 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kırşehir kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir’de Kayabaşı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirdiği 135 konutun kura çekilişi yapıldı.

Kırşehir'de TOKİ Konutları için kura çekildi!

Kırşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm projesi kapsamında Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte hayata geçirdiği 3. Etap'taki daireler için kura çekildi. 

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm sürüyor!

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşümde inşaatı devam eden üçüncü etap 11 ayda tamamlanacak. 

Kırşehir TOKİ 122 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli, Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi 122 Adet Tarımköy Konutu, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3.Etap'ta kazı çalışması başladı!

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan TOKİ 3. Etap'ta temel kazı işlemi start aldı. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, projeyle ilgili bilgi verdi.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesinde 1026 konut yapacak!

TOKİ imzasıyla hayata geçirilen Kırşehir Kayabaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin inşasına devam edilen bölümlerinde 49 blokta 1026 konut yer alacak.

Kırşehir toki kentsel dönüşüm 2016 Haberi

Kırşehir toki kentsel dönüşüm 2016

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile Kırşehir Belediyesi arasında Kırşehir'in vizyonunu değiştirecek kentsel dönüşüm projelerini içeren protokol imzalandı.


Banka Evleri ve Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projeleri protokol imza töreninde konuşan TOKİ Başkan Ergün Turan, iki projenin Kırşehir'e hayırlı olmasını diledi.


Kırşehir'in İç Anadolu Bölgesi'nin parlayan yıldız olduğunu belirten M. Ergün Turan, şunları kaydetti:

"Ben de Belediyecilikten gelen biriyim. Kırşehir'de yapılan işleri de takip ediyorum ve başarılı buluyorum. Kırşehir milletvekillerine ve başkanımıza, Kırşehir'e katkı ve hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu iki kentsel dönüşüm projesi Kırşehir'e yeni bir vizyon katacak ve gün geçtikçe değişen, güzelleşen Kırşehir'i güzel bir şehir haline getirecek."


 "Projeler Kırşehir'e değer katacak"

Projelerin hazırlık aşamasını titizlikle yürüttüklerini ve 3 yıldır projeler için çalıştıklarını ifade eden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci,...