02 / 05 / 2024

kırşehir yıkıma tepki

kırşehir yıkıma tepki

Kırşehir’de eski kütüphane alanının yıkımı esnasında tedbir alınmamasına bölge esnafı tepki gösterdi. Esnaf, ’Allah’tan canımızdan olmadık’ diyerek tepki gösterdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 zabıta memuru alacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 75 zabıta memuru alınacak. Peki 75 zabıta memuru alımı için şartlar ne? İşte ayrıntılar...

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

Zonguldak Karaelmas’ta eski binanın yıkımına tepki!

Zonguldak’ta Karaelmas Mahallesi Rıza Ulusman Sokak’ta eski bir binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Vatandaşlar ise yıkıma tepki gösterdi. 

Kırşehir İl Özel İdaresi’nden 24 hobi ev için yıkım kararı!

Kırşehir’de İl Özel İdare bölgesinde bulunan 24 hobi ev için İl Özel İdaresi yıkım kararı aldı ve ev sahiplerine kendilerinin yıkımlarını söyledi. Ev sahipleri arazide daha önce herhangi bir tarım veya dikim yapamadıklarını dile getirerek İl Özel İdare’nin bu kararına isyan ettiler.

Kırşehir Çiçekdağı'nda 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü!

Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi Belediye İrtibat bürosunda gerçekleşen toplantıda, 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü.

Kırşehir'de son 15 yılda 3 binden fazla konut yapıldı!

AK Parti Kırşehir 6. Olağan İl Kongresi dün akşam gerçekleştirildi.  Başbakan Binali Yıldırım,Aşık Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin 6'ncı olağan il kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni kent meydanı inşa ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal, kültürel ve ticari amaçlarla kullanması için Kayapınar ilçesinde yepyeni bir kent meydanı inşa edecek.

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 tarımköy konut ihalesi 21 Ağustos'ta!

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 adet tarımköy konutu, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe inşaat ihalesi 21 Ağustos'ta yapılacak.

Kırşehir Akpınar’a yöresel mimaride 141 konut!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Akpınar İlçesi’nde yöresel mimaride inşa edilecek 141 konutun ihalesi gerçekleştirildi..

Kırşehir Kaman'a 150 kişilik huzurevi yapılacak!

Kırşehir Kaman’a 150 kişilik Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için Kaman Belediyesi tarafından 25 yıllığına 20 dönüm arsa tahsis protokolü imza töreni yapıldı.

Kırşehir Cacabey Medresesi yenilenmeyi bekliyor!

Kırşehir’deki Cacabey Gök Bilim Medresesi, çürümeye terk edildi. 800 yıldır ayakta kalan bir cami için vatandaşlar gerekli çalışmaların yapılmasını istiyor.

kırşehir yıkıma tepki Haberi

kırşehir yıkıma tepki

Kırşehir’de eski kütüphane alanının yıkımı esnasında tedbir alınmamasına bölge esnafı tepki gösterdi.

Yıkım sırasında Köşk ve Zafer apartmanlarının iki balkonu yıkım esnasında kullanılamaz hale gelince esnaf, ’Allah’tan canımızdan olmadık’ diyerek tepki gösterdi.

Sabah saatlerinde yıkım için gelen görevliler, eski kütüphane alanında kontrolsüz şekilde yıkım işlemine başlayınca esnaf yıkım ekibine tepki gösterdi. İki apartmanın balkonunun zarar görmesi üzerine kontrolsüz şekilde yıkıma başlayan görevlilere tepkilerini arttıran esnaflar, “Biz yetkililere önlem alınsın dediğimiz halde alanda hiçbir önlem alınmadı. Şu anda yaşanan durumu da herkes görüyor. Bölgede bulunan esnafların hepsi duvarın yıkılması sonucu zarar gördü. Dükkanlarımızın içerisini yıkım öncesi boşalttılar ama bölgede hiçbir çalışma için önlem almadılar. Maddi hasarımız var. Müşterilerimizle ilgilenemiyoruz. Can kaybı olmamasına şükrediyoruz" dediler.

Eski kütüphane alanı yaklaşık 5 ay önce boşaltılmış yerine...