16 / 05 / 2024

kırşehir yol çalışmalarında son durum

kırşehir yol çalışmalarında son durum

Kırşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, Dinekbağı Mahallesi, Hızırağa Mahallesi ve Şehit Coşkun Taş Caddesi'nde asfalt çalışmalarına başladı.

Kıbrıs'ın imar planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Kıbrıs Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Gazimağusa, Yeniboğaziçi , İskele imar Planı çalışmalarında gelinen son noktayı değerlendirdi. Zurnacılar, imar planı hazırlanırken bölgenin birçok faktörünün göz önüne alınması gerektiğini sözlerine ekledi.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Kırşehir'de imar barışına 10 bin 880 kişi başvurdu!

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İmar Barışı için il genelinde yaklaşık 10 bin 880 başvuru yapıldığını açıkladı. Akın, çalışmalar hakkında bilgi aldı...  

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

Erzurum Şehitler'de dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamı kamulaştırılan Şehitler Mahallesi'nde sadece 10 ev kaldı. Erzurum Şehitler Mahallesi'nde dönüşüm çalışmalarında sona gelindi.

Devlet Bahçeli Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Gökoğlu, Devlet Bahçeli Köprüsü inşaatında incelemeler yaptı. Devlet Bahçeli Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor.

Kırşehir'in sosyal hizmet binaları 4 ayda tamam!

Kırşehir'de sosyal hizmetler kapsamında yatırım çalışmalarına devam ediliyor. Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara tarafından inşaat projeleri yerinde incelendi.

Kırşehir'de cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kırşehir BelediyesiCacabey Meydanı ve çevresi, Lise Caddesi, Ankara Caddesi ve Terme Caddesi'ndeki binalarda cephe iyileştirme çalışması başlattı.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3.Etap'ta kazı çalışması başladı!

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan TOKİ 3. Etap'ta temel kazı işlemi start aldı. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, projeyle ilgili bilgi verdi.

Kırşehir Cacabey Medresesi yenilenmeyi bekliyor!

Kırşehir’deki Cacabey Gök Bilim Medresesi, çürümeye terk edildi. 800 yıldır ayakta kalan bir cami için vatandaşlar gerekli çalışmaların yapılmasını istiyor.

Selçuklu Av Köşkü'ndeki kazı çalışmalarında su sarnıcı bulundu!

Antalya Kemer'de Selçuklu Av Köşkü'nde yeniden başlanılan kazı çalışmalarında, su sarnıcı ve kanalizasyon sistemi ortaya çıkarıldı.

Kırşehir Özbağ'ın çehresi değişiyor!

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, 4 bin nüfuslu Özbağ Kasabası'nın çehresini değiştiriyor. Kasabada yeni konut alanlarının oluşması için imar çalışmaları devam ediyor.

kırşehir yol çalışmalarında son durum Haberi

kırşehir yol çalışmalarında son durum

Kırşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, Dinekbağı Mahallesi, Hızırağa Mahallesi ve Şehit Coşkun Taş Caddesi'nde asfalt çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, gazetecilere yaptığı açıklamada, altyapı çalışmalarını tamamlayıp sonrasında da üstyapıda daha iyi bir hizmet vermek istediklerini belirterek, "Altyapısı biten bir mahalle, bir cadde veya bir bölgede üstyapı çalışmalarımıza başlıyoruz. Hem vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıp hem de belediyemizin kaynaklarını tasarruflu bir şekilde kullanarak vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çabalıyoruz. Asfalt sezonumuzun açılmasıyla ihtiyacı olan yollarımızda çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz"...