14 / 05 / 2024

kırşehirde avm

kırşehirde avm

Kırşehir Aşıkpaşa mahallesinde 53 milyon 480 bin 350 TL değerinde 52 bin 690 metrekare alan üzerine AVM yapılması ve 30 yıllık işletme hakkı verilmesi ihalesi yapılacak...

Kazım Köseoğlu: AVM açmak yerine satın alma yapacağız!

Esas Gayrimenkul, Adana'da 150 milyon dolarlık yatırımla AVM açtı. Ancak kısa vadede yeni AVM yatırımı planlamıyor. Hedef doğru fiyatla satın alma yapmak. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, 15 milyar dolarlık borcun sektörü çok zorladığını söylüyor...

Ağaoğlu, Kırım'da inşaat ve enerji projelerine talip!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya geldi. Türk heyet, Kırım'da konut, ofis, AVM inşaat işlerini üstlenmeye ve enerji alanında işbirliğine hazır olduğu belirtti.

Kırşehir'de ev fiyatları cep yakıyor!

Kırşehir'de son yıllarda rekor artış gösteren konut/arsa fiyatları cep yakıyor. Kırşehirli vatandaşlar, "Evlerin fiyatlarına bakınca, dersiniz ki sanki bir tarafı denizi, bir tarafı ormanı görüyor. Yaklaşık 6 ay sıcak havanın hakim olduğu şehirde insanları bir de ev fiyatları yakıyor" dedi.

Kırşehir yeniden inşa ediliyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ''Ben Belediye Başkanı olduğumda şehirde inşa ve imar söz konusu değildi. Her alanda şehri imar edebilmek için yoğun çalışmalar içerisindeyiz. Yaptığımız projelerle şehrimizi yeniden inşa ediyoruz''dedi

Adese AVM Seydişehir ve Kırıkkale'de mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Konya Seydişehir ve Kırıkkale'de, ilerleyen bir tarihte açılmak üzere mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Adese AVM Kırıkkale'de mağaza kiraladı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret AŞ., Kırıkkale'de 540 mt2 toplam alana sahip mağaza için ilerleyen bir tarihte açılmak üzere kira sözleşmesi imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Adese AVM kâr payı dağıtmayacak!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., 2014 Yılı Kar Dağıtımı ile ilgili Yönetim Kurulu Kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Karara göre şirket kâr payı dağıtmayacak...

Özdilek ve Kırçiçeği Restauranta Mavi Bayrak verildi!

Özdilek AVM bünyesinde yer alan Özdilek Restaurant ve Kırçiçeği Restaurant Mavi Bayrak aldı. Tepebası'nda Mavi Bayrak düzenlenen tören ile iki yeni işletmeye daha teslim edildi.

Çanakkale'ye 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı yapılacak!

Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, yapımı devam eden Troypark AVM'nin 30 Ocak 2015'te faaliyete geçeceğini açıklayarak, Çanakkale'ye 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı yapacaklarını söyledi.

Sunay Akın Kırıkkale Podium AVM'de Ramazan öykülerini anlattı!

Sunay Akın; 08 Temmuz Salı akşamı eşsiz anlatımıyla eski zamanların Ramazan öykülerini Kırıkkale Podium AVM ziyaretçileri ile paylaştı. Ayrıca söyleşi sonrasında Akın; sevenleriyle sohbet ederek kitaplarını imzaladı.

Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor!

Gerçekleşen hafta sonu etkinliğinde çocuklara yönelik oyunlar, yarışmalar düzenlendi. Etkinlik boyunca çocuklara ücretsiz balon, macun ve şeker dağıtımı gerçekleşti.Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor.

Kırıkkale'nin ilk AVM'si Podium faaliyete başladı!

Kırıkkale' nin ilk alışveriş merkezi olma özelliğine sahip Kırıkkale Podium faaliyete başladı. Podium alışveriş merkezi 26 bin metrekare kiralanabilir ticari alana sahip olarak inşa edildi...

Vatan Bilgisayar Kırıkkale'de mağaza açtı!

Türkiye’de hızla büyüyen teknoloji perakendeciliğinin öncüsü Vatan Bilgisayar, Kırıkkale’deki ilk mağazasını 9 Mayıs Cuma günü Podium AVM’de hizmete açtı. Vatan Bilgisayar Kırıkkale mağazasını açarak faaliyet gösterdiği il sayısını 50’e çıkarttı.

kırşehirde avm Haberi

kırşehirde avm

Kırşehir Yenice Mahallesinde Karayolları Şube Şefliği inşaatı ihalesi ve Aşıkpaşa mahallesinde 52 bin 690 metrekare alan üzerine AVM inşaatı ve 30 yıllık işletme hakkı ihalesi Kırşehir Belediye Başkanlığı tarafından kapalı teklif usulüyle yapılacak.


Birlikte ihale edilecek inşaatlardan ilk önce Karayolları Şube Şefliği'nin inşaatı gerçekleşecek sonrası AVM yapımına başlanacak.


Toplam değeri 53 milyon 480 bin 350 TL olan AVM ile 4 milyon 747 bin 30 TL olan Karayolları Şube Şefliği ihaleleri 21 Kasım 2012 tarihinde saat 15:00'da Belediye Hizmet Binası Encümen Salonu'nda gerçekleşecek.


Detalı bilgi için