27 / 04 / 2024

kırşehirde satılık daire

kırşehirde satılık daire

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Kayseri ve de Kırşehir'de yer alan 143 gayrimenkulü kiraya veriyor. Söz konusu gayrimenkullerin ihale tarihi ise 15 Eylül 2014 olarak belirlendi.

İslam Memiş yanıtladı! Altın alınır mı satılır mı? Altını o tarihte kimse tutamayacak!

Altın alacak olan vatandaşlar ve yatırımcılar bu aralar altın alınır mı, satılır mı sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 büyük bir merak ile araştırılıyor. Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022…

Bizim Evler 10 satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Bizim Evler 10 projesinde yer alan dairelerin fiyatları araştırılıyor. Bizim Evler 10 fiyat listesi Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. Bizim Evler 10 satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler 10 fiyat! 

Satılık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Sahibindencom ve BETAM’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre, satılık konutlara yönelik talep azalsa da fiyatlar yükselişe geçti. 3 büyükşehirde satılık konutların metrekare fiyatları 2021 yılının aynı dönemine göre iki kat arttı.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

Semt Bahçekent Sur Yapı satılık daire fiyatları!

Semt Bahçekent Sur Yapı satılık daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Projede 84 ay sıfır faizi avantajı sunuluyor...

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Avrupark Hayat satılık daire fiyatları!

Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlananan Avrupark Hayat Evleri'nde 42 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor. Hoşdere Avrupark Hayat satılık daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. 

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları!

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları 362 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen projede 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

kırşehirde satılık daire Haberi

kırşehirde satılık daire


Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü; 2 şehir 8 bölgede yer alan 143 gayrimenkulü kiraya veriyor. Gayrimenkuller; Kırşehir Merkez, Kayseri Yahyalı, Talaş, İncesu, Develi, Melikgazi, Kocasinan, Erciyesevler'de yer alıyor. 


Söz konusu gayrimenkullerin arasında daire, büro, işyeri, dükkan, arsa, tarla, dubleks daireler yer alıyor. İhaleleri, 15 Eylül 2014 tarihinde yapılacak. 



İHALE İLANI:

KİRALIK GAYRİMENKUL VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 3324


KAYSERİ VAKİFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN 15.09.2014 TARİHLİ KİRALIK GAYRİ MENKUL İHALE İLAN LİSTESİ


SN    KRLDOSYANO    IL    İLCE    MAHALLE    CADDE/SOKAK    BINAADI    KATNO    KAPINO    KULLANIM SEKLİ    PAFTA    ADA    PARSEL    ALAN    MUHAMMEN BEDEL    GEÇİCİ VE EK TEMİNAT    İHALE TARİHİ


1    1    kayseri    koc aşınan    erciyesevler    30.aöustos bul.    vakıf ercıyes...