16 / 05 / 2024

kış ayları turizm

kış ayları turizm

Moskova'ya son üç ayda iki heyet gönderen Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye ile Rusya arasındaki turizm hareketliliğini artırarak, Rus turisti kış aylarında da Türkiye'ye çekme çalışmalarına hız verdi...

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sıtkı Erdoğan tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Yakak tarafından kuruldu.

Kış aylarına girerken herkese korkunç zam uyarısı! Şimdiden alıp kilere kaldırın fiyatı tavana zıplayacak

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte birçok üründe fiyat artışı endişesi de şimdiden başladı. Önümüzdeki kış faturaları nasıl ödeyeceklerini merak etmeye başlayan vatandaşlar, ürünlere gelecek yeni zamlardan da endişeli. Bir ürün grubu için korkunç bir zam uyarısı yapıldı. İşte detaylar...

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Danıel Chamoun ve Maria Al Ajoury ortaklığında kuruldu.

Halkbank'tan kış aylarına girerken dev adım! Bu kredi faizi evinizi ısıtacak

Halkbank, kış aylarına girerken önemli bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında ısı yalıtım işlemleri için çekilecek kredilerde düşük faiz uygulanacak. İşte detaylar...

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Caner Yılmaz ve Pınar Özdemir ortaklığında kuruldu.

Beko’dan kış aylarında hem evinizi hem cebinizi ısıtacak kampanya! Kombi alana oda termostatı hediye!

Beko’dan kış aylarında hem evinizi hem cebinizi ısıtacak kampanya. Beko, kombi alana oda termostatını yanında veriyor. Kombilerini kış gelmeden değiştirmek isteyenler için ise 7 Eylül 2022 fiyatları

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Umut Doğan tarafından kuruldu!

kış ayları turizm Haberi

kış ayları turizm
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye'ye en çok ziyaretçi gönderen ülkelerden Rusya Federasyonu ile yakın temasını sürdürüyor. Moskova'ya son üç ayda iki heyet gönderen Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye ile Rusya arasındaki turizm hareketliliğini artırarak, Rus turisti kış aylarında da Türkiye'ye çekme çalışmalarına hız verdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan'ın başkanlığındaki heyet 2013 yaz sezonunun değerlendirileceği "Türkiye-Rusya Turizm Çalışma Grubü'na katılmak üzere bir kez daha Moskova'da.
Türk ve Rus heyetleri, 18 Eylül'de, iki ülke arasındaki turizm hareketliliğini ve önümüzdeki kış sezonuna ilişkin görüşmeler gerçekleştirecek. Bakan Çelik'in talimatıyla Rusya'ya giden bakanlık yetkililerine e$lik eden sektör temsilcileri; turizm sektöründe hizmet kalitesi ve turist güvenliğinin arttırılması, turizm yatırımları ve turizm tanıtımında karşılıklı işbirliği olanakları ile 2012-2013 eylem planı programının uygulaması gibi...