03 / 05 / 2024

Halkbank'tan kış aylarına girerken dev adım! Bu kredi faizi evinizi ısıtacak

Halkbank'tan kış aylarına girerken dev adım! Bu kredi faizi evinizi ısıtacak

Halkbank, kış aylarına girerken önemli bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında ısı yalıtım işlemleri için çekilecek kredilerde düşük faiz uygulanacak. İşte detaylar...



Türkiye'de yaz ayları bir anda bitti. Bugünlerde havanın soğukluğu vatandaşlara yeniden kaban giydirirken, önümüzdeki günlerde havanın daha soğuk olacağı ifade edilmeye başlandı. Durum böyleyken bankalar da havaların soğumasını fırsat bildi ve yeni kampanyalarını duyurdu. O bankalardan biri de Halkbank oldu. 

HALKBANK YENİ KREDİYİ DUYURDU

Bugüne kadar vatandaşlara sunmuş olduğu ürün ve hizmetlerle dikkatleri çekmeyi başarmış olan Halkbank, bir kamu bankası olarak vatandaşlara uygun fırsatlarla tekliflerini sunmaya devam ediyor. Daha önce bu kapsamda birçok kampanya ve fırsatını duyurmuş olan Halkbank, “Önce Halkız, sonra bankayız” sloganı ile bu kez de konutlarda ısı yalıtım kredisini duyurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön