04 / 05 / 2024

kış bahçesi ne demek

kış bahçesi ne demek

Hava şartlarının uygun olmadığı dönemlerde de doğayı ve yeşili yakından hissedebilme imkanı veren kış bahçeleri nasıl yapılır? Kış bahçesi ne demektir? İşte kış bahçesi özellikleri..

Kış bahçeleri dört mevsim bahçe keyfi yaşatıyor!

Etrafı camlarla çevrili küçük cam evler görünümündeki kış bahçeleri, evlerde dört mevsim sıcak ve aydınlık bir bahçe keyfi yaşatıyor. Peki kış bahçesi nedir, nasıl olur? merak ediyorsanız işte yanıtı...

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

Başkent Millet Bahçesi projesi için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı!

Atatürk Kültür Merkezi alanına yapılan Millet Bahçesi’ne ilişkin açılan dava sonucunda Ankara 13. İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi. İşe konu ile ilgili detaylar...

O ilde 5 adet fındık bahçesi ve 1 arazi 8 taksitle satışa sunuldu! Son dakika Eylül fırsatı! 

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 5 adet fındık bahçesi ile 1 araziyi KDV'den ve emlak vergisinden muaf, 8 taksitle satıyor. Peki Ordu'da yer alan fındık bahçeleri ile arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak 8 taksitle KDV'den muaf fındık bahçesi satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Trabzon Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Trabzon Ortahisar'da yer alan fındık bahçesini 8 taksitle satışa çıkardı

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Ordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satacak! 3 taksit fırsatıyla!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan arsa ve fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Atatürk Havalimanı inşaatındaki son plan ortaya çıktı! Millet Bahçesi yapılacaktı

Cumhuriyetin ilk yıllarında temeli atılan Atatürk Havalimanı, Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek. Proje kapsamında havalimanında uçuşlar durduruldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında Millet Bahçesi projesinin temeli atıldı ancak yeni imar planında olmayan bir gelişme dikkat çekti.

Belediyeden son dakika fırsatı! Fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan iki adet fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 23 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Darıca Millet Bahçesi'ne 3. etap geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın, Darıca’da yaptığı gözlemlerde millet bahçesine ilişkin müjde verdi. Büyükakın, Darıca Millet Bahçesi'nin 3. etabında çalışmaların 2022'de başlayacağını söyledi.

İzmir Bergama Millet Bahçesi'ne yargıdan dur kararı!

İzmir’in Bergama ilçesinin Belediye Başkanı Hakan Koştu, Millet Bahçesi hayata geçirileceği sebebiyle 86 iş yerini yıkacağını duyurdu. Mağdur esnaflar çözüm arayışları sonuçsuz kalınca yargıya yoluna gitti. Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Ankara AKM Millet Bahçesi ne kadara mal oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün Ankara’da açılışını gerçekleştirdiği Atatürk Kültür Merkezi (AKM) alanındaki millet bahçesinin ismi, “Başkent Millet Bahçesi” olarak değişti. Millet bahçesi 398.5 milyon TL'ye mal oldu.

kış bahçesi ne demek Haberi

kış bahçesi ne demek

Kış bahçesi nedir?

Kış bahçeleri, bahçe ve yeşil hissini soğuk mevsimlerde de yaşayabilmek amacı ile çeşitli tarzlarda, değişik malzemeler ile yapılan cam evler olarak tanımlanıyor.


Hava şartlarının uygun olmadığı dönemlerde de doğayı ve yeşili yakından hissedebilme imkanı veren kış bahçeleri, bahçeli evlerde ve binaların çatı katlarında karşımıza çıkıyor. Peki, kış bahçesi nasıl yapılır?


Son yıllarda sıkça kullanılmaya başlanan kış bahçeleri, ısıtma soğutma sistemine sahip olabiliyor.


Kış bahçelerinde havalandırma gölgelendirme sistemleri ve ısı yalıtımı uygulamalarının doğru bir şekilde yapılması durumunda bahçe dört mevsim kullanıma uygun hale getirilebiliyor.


Kış bahçesi, uygulaması yapılacak malzemeler proje özelliklerine göre belirleniyor. Tam yalıtımlı yaz kış içinde güvenle yaşayabileceğiniz bir kış bahçesi için sistem çelik konstrüksiyon ihtiva eden, tamamı Alman profillerinden üretilen upvc kış bahçesi sistemi öneriliyor.

     

Upvc malzeme istenilen...