04 / 05 / 2024

Kısa ve orta vadeli ev kiralama

Kısa ve orta vadeli ev kiralama

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için kısa ve orta vadeli ev kiralamaları yapan Missafir kurucusu ve CEO'su Mehmet Yüksel ile Missafir’in kuruluş aşamasını ve iş modelini masaya yatırdı.

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğukan Buz tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aslantaş tarafından kuruldu.

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Demirtaş tarafından kuruldu.

SSK ve BAĞKUR emeklisine hafta sonu müjdesi! Kişi başı 10.500 TL ödenecek, kısa sürede hesaplara nakit para yatırılacak

Milyonlarca emekliye sağlanan banka promosyonları kasım ayıyla birlikte yeniden gündeme geldi. SSK ve BAĞKUR emeklisine hafta sonu müjdesi! Kişi başı 10.500 TL ödenecek, kısa sürede hesaplara nakit para yatırılacak...

Component Group Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Component Group Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Emre Eroğlu tarafından kuruldu.

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

O ülkede Airbnb ve kısa süreli konut kiralama yasaklandı! Kurala uymayanlara 144 bin TL ceza!

Floronsa Belediye Başkanı Dario Nardella, hükümetin sektörü düzenlemeye yönelik planlarının hayal kırıklığına neden olmasıyla Airbnb ve kısa süreli konut kiralamalarının yasaklandığını açıkladı.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Yıkılmış, ağır ve orta hasarlı binaların hak sahipliği açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

Depremden etkilenen vatandaşlar yıkılmış, ağır ve orta hasarlı binaları için bazı haklara sahip olabilecek. Peki, hak sahipliği açıklandı mı, nasıl sorgulanır? İşte detaylar...

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Baylan ve Murat Seheryıldızı ortaklığında kuruldu.

Kısa ve orta vadeli ev kiralama Haberi

Kısa ve orta vadeli ev kiralama

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için kısa ve orta vadeli ev kiralamaları yapan Missafir kurucusu ve CEO'su Mehmet Yüksel ile Missafir’in kuruluş aşamasını ve iş modelini masaya yatırdı.

İş modelinizi hangi ihtiyaç üzerine kurdunuz? Hem ev sahiplerine hem de misafirlere sağladığınız avantajlar nelerdir?

Missafir, kısa/orta vadeli ev kiralamaları yapan, 15’in üzerinde platformda profil yönetimi, ilan optimizasyonu, dinamik fiyatlandırma ve teknoloji destekli operasyonel destek hizmeti sunan, ev sahipleri ve misafirler için süreci uçtan uca yöneten bir proptech startup.

Ev sahiplerinin hiçbir sıkıntıya ve strese girmeden evlerini kiraladığı, evin kiralanma süreci ile ilgili her şeyin Missafir tarafından yönetildiği bir dünya düşünebilirsiniz. Ev sahibine özel oluşturduğumuz panel üzerinden, evine gelen misafirleri, kazancını ve gerekli tüm bilgiye ulaşabildiği dijital, şeffaf ve esnek bir ortam sunuyoruz. Gelen...