29 / 04 / 2024

Kısıkköy özel üretim mobilya

Kısıkköy özel üretim mobilya

İzmir'de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her cebe uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy, özel üretimleri ile de dikkat çekiyor.

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Yükseköğretim Kurulu harekete geçti: Vakıf üniversitelerine art arda ücret uyarısı!

Üniversitelerin açılmasına kısa süre kala Yükseköğretim Kurulu, harekete geçti. Bu kapsamda, okulu uzatacak öğrencilerden eğitim öğretim ücretinin dönem veya ders başına alınmasına karar verildi. İşte detaylar...

THY’den bir başarı daha! Ağustos ayında dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu

THY ağustos ayında gösterdiği performans ile havayolu şirketlerinin üretim miktarı olarak konuşulan toplam Arz Edilen Koltuk Kilometre (AKK) açısından rakiplerini geride bırakarak dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu. İşte detaylar…

Antalya’daki iki otelin kaçak kısımları yıkıldı!

Antalya Kemer’de iki otelin imara aykırı olarak inşa edilen kısımları yıkıldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, imara uygun olmayan yapılaşmalara izin vermeyeceklerini söyledi.

Gaziosmanpaşa Küçükköy 7224 ve 15076 parsellerin plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Küçükköy Mahallesi, 17224 ve 15076 parseller ve bir kısım tescil harici alana ilişkin kreş 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulana imar planı tadilatı askıda...

Essenora Konutları Küçükköy ödeme şekli!

Essenora Konutları Küçükköy ödeme şekli kapsamında projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede konutların yanı sıra 12 adet ticari alana da yer veriliyor...

Antalya Büyükköy Mahallesi sıcak asfaltla tanıştı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli Büyükköy mahallesinin 7.5 kilometrelik grup yolunu sıcak asfaltla buluşturuyor.

İZSU’dan Menderes’e 5,5 milyonluk yeni şebeke!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 5.5 milyon liralık yatırımla Menderes’in Çamönü, Çakaltepe, Karakuyu, Kısıkköy, Çileme ve Efemçukuru mahallelerinde içme suyu alt yapı yatırımlarına başlıyor.

Antalya Kırkpınar ve Küçükköy yolu asfalta hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir, kent merkezlerine uzak mahallelerdeki yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Korkuteli’nin Kırkpınar Mahallesi ve Küçükköy yayla yolunda asfalt hazırlığına başlanıldı.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy sözleşme dönemi sona erdi!

TOKİ'nin 592 konutluk Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde sözleşme dönemi sona erdi.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy'de hayata geçirdiği 592 konut için sözleşme imzalama süreci devam ediyor.

TOKİ Giresun Aksu Küçükköy kurası iptal edildi!

592 adet konuttan meydana gelen TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde konut sayısından az başvuru oldu. TOKİ Giresun Aksu Küçükköy kurası iptal edildi..

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy'de kuralar 21 Temmuz'da çekilecek!

592 konut olarak TOKİ tarafından inşa edilecek olan TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvuru süreci devam ediyor. Konutların kura çekiliş tarihi 21 Temmuz 2016 olarak belirlendi.

Kısıkköy özel üretim mobilya Haberi

Kısıkköy özel üretim mobilya

İzmir'de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her cebe uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy, özel üretimleri ile de dikkat çekiyor.İzmir'de mobilyanın kalbi olan Kısıkköy'de hizmet veren birçok marka cazip fırsatlar sunuyor. 400 mağazanın 125'inin mobilya mağazası olduğu Kısıkköy Mobilya Şehri, evlenecek çiftlerin uğrak merkezi olmaya devam ediyor. Birçok ünlü markanın yanı sıra özel mobilya üretimi yapan firmalarında bulunduğu mobilya şehrinde oturma grubu, yatak odası, bebek odası, büro mobilyası için seçenekler bulunuyor. Kısıkköy Mobilya Şehri'nin sıfırdan ev kuracakların mutlaka gezmesi gerektiği bir yer olduğunu vurgulayan Kısıkköy Mobilya Şehri Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Canözden, "Kısıkköy, mobilyanın kalbi durumunda. Her bütçeye uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy'de müşterilerimize huzur içinde bir alışveriş keyfi sunuyoruz" diye konuştu. 


ÖZEL SİPARİŞ ALINIYOR 

Konusunda uzman satış danışmalarının olduğunu...