16 / 05 / 2024

kısıklı arsa satışı

kısıklı arsa satışı

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Kısıklı'da bulunan 1.645 metrekarelik arazisini 18 milyon 950 bin TL tahmini bedelle satışa çıkardı. 

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışta! Yeni proje!

Summa Turizm Yatırımcılığı tarafından hayata geçirilen Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışa çıkıyor. Kısıklı Park projesi yemyeşil korusu, oyun alanları ve çepeçevre peyzajıyla dikkat çekiyor.

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım projesinde yer alan 40 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Merzifon Belediyesi 5 iş yeri ve 2 arsa satıyor! İhalesi 19 Aralık'ta!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Merzifon'da yer alan 2 arsa ve 5 iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Nevşehir’de iki arsa satılacak! İhale tarihi 13 Aralık!

Nevşehir ili, Ürgüp ilçesinde iki adet arsa satışa çıktı. Arsaların fiyatı belli olurken, açık teklif usulüyle satılacak.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

Kırklareli Belediyesi’nden arsa fırsatı! 4 arsa satılacak!

Kırklareli Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00’da ihale yoluyla satılacak.

Ankara’da 7 adet arsa satılacak! Fiyatı ve diğer tüm detaylar burada!

Ankara Bala Belediyesi’ne bağlı Kartaltepe Mahallesi’ndeki 7 adet arsa açık teklif usulüyle satışa çıktı. Söz konusu ihale, 30 Ekim tarihinde ve saat 10.30’da yapılacak.

kısıklı arsa satışı Haberi

kısıklı arsa satışı

Üsküdar Kısıklı Mahallesi 785 ada, 82 parselde bulunan, 1645 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından "gayrimenkul karşılığı trampa" yöntemiyle satışa çıkardı. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; taşınmaz için 18 milyon 950 bin TL tahmini bedel belirlendi. Satış duyurusunda ihalenin açık teklif usulü ile 25 Aralık 2020 Cuma günü saat 10.30'da yapılacağı, dosyaların aynı gün saat 16.00'ya kadar teslim edilebileceği bildirildi. İhaleye yabancılar da katılım sağlayabilecek. 

TAKAS EDİLECEK ARAZİ DE İSTANBUL'DA OLACAK 

Trampaya teklif edilecek gayrimenkulün İstanbul sınırları içinde yer alması, imarının bulunması, tapusunda şerh ve vergi/harç borcu olmaması, üzerinde işgal bulunmaması şartı koşuldu. Ayrıca, teklif edilecek arazinin değerinin, aynen satılacak olan gibi belediye emlak değerinin yüzde 20 fazlası ederinde olması gerektiği aktarıldı.

Üsküdar Belediye...