17 / 05 / 2024

Kısmet Şener

Kısmet Şener

İsiat Turizm İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Akyön, Osman Ünver, Çağatay Raci Başer, Eyyüp Memur, Erkan Çiftçi, Ömer Akpınar, Hikmet Bilen, Hamit Karapınar, Kısmet Şener tarafından kuruldu.

Prof. Şener Üşümezsoy'dan son dakika Marmara depremi açıklaması: Neden 6.5'ten büyük deprem olmaz?

Prof. Şener Üşümezsoy, beklenen 'büyük İstanbul depremi'nin neden 6.5 üzerinde olmayacağı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşe o açıklamalar... 

Şener Üşümezsoy yine açıkladı: İstanbul'da beklenen büyük deprem olmayacak!

Jeolog Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, beklenen büyük İstanbul depreminin olmayacağına dikkat çekti. İşte Üşümezsoy'un o açıklaması...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Şener Üşümezsoy'dan korkutan deprem analizi! İki fay birden kırılırsa İstanbul'da 7 büyüklüğünde deprem olabilir!

Deprem bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, İstanbul'da beklenen depreme ilişkin dikkat çeken tahminde bulundu. Üşümezsoy, iki fay birden kırılırsa 7 şiddetinde deprem olacak.

Kısmet adeta ayaklarına geldi! Doğal gaz krizinden en çok onlar kazandı!

Geçtiğimiz yıl Avrupa'da yaşanan doğal gaz krizinden Cezayir, Katar ve Mısır siyasi ve ekonomik olarak kar elde ederken, Libya’nın ise içerde yaşadığı siyasi bölünme nedeniyle bu fırsatı değerlendiremediği ortaya çıktı.

Radisson Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Radisson Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Ümraniye'de Selman Kısmet tarafından kuruldu.

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de Kısmet Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Panora GYO 2021'de 2 milyon TL'lik kira sözleşmesi düzenledi!

Panora GYO tarafından yıllık toplam kira geliri yaklaşık 1 milyon 983 bin TL olan ve 2021 yılı için farklı tarihlerde düzenlenen kira sözleşmeleri, Funda Pastanesi, Utopian, Maiame, Dyson, Nespresso, Kısmet By Milka, Altınbaş, Fakir şeklinde açıklandı.

Kuşadası Kısmet Otel 97 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi'nde yer alan Kısmet Otel'i 97 milyon TL'ye icradan satıyor...

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okumuş ve  İsmet Okumuş tarafından açıldı.

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Meltem Görür ve  Cem Üzel Yalçın tarafından kuruldu.

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Hülya Soyer Kısmet Coşkun tarafından kuruldu.

Şener Arc Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şener Arc Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Şirketin merkez nakli Maltepe’de gerçekleşti.

Kısmet Şener Haberi

Kısmet Şener

İsiat Turizm İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Akyön, Osman Ünver, Çağatay Raci Başer, Eyyüp Memur, Erkan Çiftçi, Ömer Akpınar, Hikmet Bilen, Hamit Karapınar, Kısmet Şener tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da kuruldu. 


İsiat Turizm İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-HEDİYELİK EŞYA: - Metal, ahşap, cam, seramik, porselen, taş, mum, plastik, kağıt, polyester, bez ve deriden mamul olmak üzere her türlü turistik ve hediyelik eşya imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. - Her türlü promosyon ürünleri toptan ve perakende alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. - Her türlü oyuncaklar, alımı, satımı, pazarlaması, ithali, ihracı ve dahili ticaretini yapmak. - Her türlü elektronik ve mekanik oyuncak imal etmek bu amaçla...