18 / 05 / 2024

Kit-Vak projesi

Kit-Vak projesi

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİT-VAK) Başkanı Ramazan Soncul, Dokuz Eylül Üniversitesi ortaklığında inşa edilen ikinci hasta konuk evi yakında tamamlanacak.

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul, yeni bir konut projesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunuyor. Firma, müşterilerine uygun fiyatlar ile modern ve konforlu yaşam alanları sunmak amacı ile harekete geçtiğini duyurdu.

Vakıf GYO VSancaktepe için imzalar atıldı! Yeni proje!

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi için sözleşme imzalandı. İşte Vakıf GYO VSancaktepe projesi ile ilgili detaylar... 

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor! Yeni proje!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor. Peki VSancaktepe Merkez projesinde hangi konut tipleri yer alacak? İşte detaylar...

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Vakıf GYO İki Konak projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Vakıf GYO tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek olan İki Konak projesi için imzalar atıldı. Peki İki Konak projesinin sözleşme bedeli ne kadar? Projeyi hangi firma inşa edecek? İşte merak edilenler... 

Vakıf GYO'dan Sancaktepe'ye 323 konutluk yeni proje geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe'de inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Vakıf GYO Sancaktepe projesinde 323 yeni konut yer alacak...

Vakıf GYO İki Konak projesiyle İzmir'e 524 yeni konut geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İki Konak projesiyle İzmir'e 524 yeni konut geliyor. İşte merakla beklenen İki Konak projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Konutlarda Isı Yalıtım Projesi devreye alındı! 50 bin liraya kadar 0,99 faiz oranlı kredi müjdesi!

Konut başına 50 bin liraya kadar 60 ay vadeli ve 0,99 faiz oranlı finansman imkanının sağlandığı  'Konutlarda Isı Yalıtım Projesi' devreye alındı. Söz konusu krediler Ziraat Katılım, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından kullandırılacak...

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a satıyor!

Vakıf GYO, İUFM projesindeki T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'ndeki ofis üniteleri içerisinden toplam 25 bin 718 metrekarelik alanı 930 milyon TL+KDV bedelle Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'ya satıyor...

Vakıf GYO Medyan 35 ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirdiği Tablo Adalar projesini satışa çıkaran Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesi için düğmeye bastı.

Vakıf GYO Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Vakıf Gayrimenkul Ortaklığı'nın Tablo Adalar projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Vakıf GYO Tablo Adalar ön talep topluyor! Yeni proje! 

Vakıf GYO yeni projesi Tablo Adalar için düğmeye bastı. İstanbul Anadolu Yakası'nın merkezi konumu Maltepe'de konumlanan Tablo Adalar projesinde ön talep toplanıyor. 

Vakıf GYO Cubes Ankara'nın tadilat ruhsatı alındı!

Vakıf GYO'nun Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çukurambar Mahallesi'ndeki projesi "Cubes Ankara Projesi"nin yapı tadilat ruhsatı alındı. 

Kit-Vak projesi Haberi

Kit-Vak projesi

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİT-VAK) Başkanı Ramazan Soncul, Dokuz Eylül Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirdikleri  İzmir'deki ikinci hasta konukevinin yapımının yakında tamamlanacağını söyledi.


Yeni Asır'ı ziyaret eden KİTVAK Başkanı Ramazan Soncul ile Yönetim Kurulu Üyesi İklil Ulueren, 20 yıla aşkın süredir İzmir'de hayırseverlerin desteğiyle güzel işlere imza attıklarını belirterek, "Hayırseverlerimizden gelecek desteklerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.


Soncul, ikinci hasta konukevinin tamamlanma aşamasına gelmesinde Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın katkısının büyük olduğuna dikkat çekti.




Yeni...