20 / 07 / 2024

kitap okuyan ev

kitap okuyan ev

McAfee’nin "Safeguarding 2025" çalışmasına göre, tüketiciler 11 yıl içerisinde kendileri ile konuşan ya da okuyan akıllı bir ev sahibi olabileceklerini düşünüyor. İşte tüketicilerin teknolojiden beklentileri...

Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen annesine ev aldı!

Tek parmakla 144 sayfalık kitap yazan Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen'in azmi başarıya dönüştü. Bir ömür kendisine bakan annesine ev almak isteyen Rukiye'nin hayali gerçek oldu.

Hülya Avşar kızı için Londra'dan ev aldı!

Hülya Avşar, Londra'da okuyan kızını biran olsun yalnız bırakmıyor. Avşar, kızı Zehra için bölgeden bir ev daha aldı.

Öğrenciler için ev ve apart kiraları belli oldu!

Üniversiteyi şehir dışında okuyan öğrencilerin ev ve apart kiraları belli oldu. Ev kiraları 300 ile en ucuz Antalya’da, 3 bin 500 TL ile en pahalı İstanbul’da iken yeme içme, elektrik ve internet dahil apartlar ise aylık 650 TL’den başlıyor.

Fed: ABD'de ev satışları arttı!

Fed, ABD iş dünyasının nabzını tuttuğu araştırması "Bej Kitap"ın ekim sayısını bugün yayımlandı. Rapora göre, inşaat faaliyetleri birçok bölgede iyileşirken, ev fiyatları ve satışları arttı.

TÜÇEV'den çevre alanında kitap yazacak akademisyenlere destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Türkiye Çevre Koruma Vakfı akademisyenlere yönelik çalışma başlattı. Bakanlık çevre alanında eserlerin artmasını için çevre alanında kitap yazacak olan akademisyenlere maddi destek sağlayacak.

Diyarbakır'daki tarihi ev restoran kütüphaneye dönüştü!

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki tarihi ev restoran kütüphaneye dönüştürüldü. İşletmeci Erim: "Müşterilere tarihi Diyarbakır evinde kitap okuma fırsatı sunuyoruz" dedi.

Kars'ta kiralık ev fiyatları arttı mı?

Kars’ta başka illerden gelerek üniversite okuyan öğrenciler, ev sahiplerinin ve esnafın kendilerine insan olarak, değil, para kazanma aracı olarak baktıklarını ileri sürdüler..

Trabzon'da Her Ay 1 Köye 1 Ev projesi hayata geçiriliyor!

Trabzon'un Maçka ilçesinde ihtiyaç sahibi aileleri ev sahibi yapmak amacıyla 75 mahalle 75 proje kitapçığında yer alan "Her Ay 7 Köye 1 Ev" projesi hayata geçirilecek.

Düzce Üniversitesi'nde okuyan 6 Beşiktaşlı öğrenciye ev verecek!

Mali Müşavir olan Bayram Ali Kubilay aynı zamanda fanatik Beşiktaş taraftarı. Taraftar, Bayram Ali Kubilay, Düzce Üniversitesi'nde okuyan Beşiktaşlı 6 öğrenciye evini ücretsiz bir şekilde öğrenim hayatı boyunca kullanması için verecek

MOL Ev'den mobilya alana kıyafetler bedava

Mol Mağazacılık İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "MOL Ev'e gelen herkes mobilya alırken, aynı anda kıyafetlerini de ücretsiz alacak" şeklinde konuştu

Ev sahipleri kiracıları el üstünde tutuyor

TOKİ ve toplu konut yapı kooperatifleri eliyle son yıllarda konut sayısının önemli ölçüde artmasıyla seçmeşansları artan kiracılar, ev sahipleri tarafından el üstünde tutulmaya başlandı.

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

kitap okuyan ev Haberi

kitap okuyan ev

McAfee’nin “Safeguarding 2025” çalışması, gelecekteki yaşam tarzı ve teknoloji trendlerinin tüketici davranışları üzerindeki etkisini ortaya çıkardı.


Intel Security’nin bir parçası olan McAfee, dünya genelinde 8 bini aşkın tüketicinin yaşam tarzı ve teknoloji trendleri ile ilgili düşünce ve davranışlarını inceleyen “Safeguarding 2025” çalışmasının sonuçlarını duyurdu. Bu çalışma, teknolojinin insanların evlerini, iş yerlerini, arabalarını, giyimlerini, mobil cihazlarını nasıl etkilediğini ve bu teknolojilerin onların online güvenlik ve gizlilikleri ile nasıl kesiştiğinin anlaşılmasını sağlıyor.




Teknoloji ve cihazlar etkili bir şekilde evleri yönetecek


Araştırmaya göre tüketiciler, önümüzdeki 10 yılda teknoloji ve cihazların etkili bir şekilde evlerini yönetebileceğine inanıyorlar. İnsanların yarısından çoğu (%56) 11 yıl içerisinde kendileri...