02 / 10 / 2024

Kıvanc Dr Tunca

Kıvanc Dr Tunca

Soluna Turizm İnşaat Sağlık Ticaret Limited Şirketi, Mesrur Derman Kanal ve Kıvanc Dr Tunca ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Bostanlar Sokak'ta kuruldu.

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan Hatay uyarısı: Çok yıkıcı depremler oluyor, yeni kent buraya kurulmalı!

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Hatay'da 250 yılda bir, çok yıkıcı depremlerin olduğuna dikkat çekerek, "Yeni kurulcak kent Amanos Dağı bağrına kaydırılmalıdır" dedi. İşte o açıklama...

'Deprem bile değil depremcik' diyen Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan Manisa depremi açıklaması: Sıkıntı yok!

AFAD Manisa'nın Akhisar ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan açıklama geldi. Ercan 'sıkıntı yok' diyerek vatandaşları uyardı.

Prof. Dr. Naci Görür uyardı! Kahramanmaraş depremi sonrası çürük binalardan uzak durun...

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası açıklamalarda bulundu. Görür, "Olması normal addedilen, artçı bir deprem. Bunun da artçıları olabilir. Çürük binalardan uzak durun." diye konuştu. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan çarpıcı açıklama! Marmara'da iki yerde 99'dan büyük deprem bekliyorum...

Marmara'da iki bölgede deprem beklediğini belirten Prof. Dr. Ahmet Ercan, 1999 yılında 30 bin insanın öldüğü Gölcük depreminden daha büyük etkiye neden olacağını kaydetti.

Deprem uzmanı Dr. Ramazan Demirtaş uyardı: Kahramanmaraş depremi büyük depremin habercisi mi?

Dün saat 11:59'da Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli panik yaratırken vatandaşlar bu depremlerin büyük depremin habercisi mi? sorusunu merak edip araştırmaya başladı. İlk açıklama ise Paleosismolog Dr. Ramazan Demirtaş'tan geldi...

Prof. Dr. Naci Görür Suriye'deki depremi değerlendirdi! Hatay'ı işaret etti! Büyük depremin habercisi mi?

AFAD tarafından açıklanan son verilere göre 12 Ağustos gecesi Suriye'nin Hama kentinde art arda depremler oldu. Türkiye'nin güney illerinde hissedilen depremle ilgili Prof. Dr. Naci Görür açıklama yaparak 'büyük deprem beklemiyoruz' dedi.

İstanbul'u büyük depremden ne koruyor? Prof. Dr. Osman Bektaş tek tek açıkladı: Tekirdağ ve Çınarcık...

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, İstanbul'u büyük depremden koruyan olayı açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Prof. Dr. Naci Görür bu fay hatlarını işaret ederek uyardı: Büyük deprem üretebilir!

Bursa'da meydana gelen deprem sonrasında Prof. Dr. Naci Görür'den de son dakika açıklaması geldi. Naci Görür sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda fay hatlarını işaret ederek, büyük deprem üretebileceğini söyledi. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan şimdi de Türkiye'de büyük yıkıcı depremin olmayacağı yerleri açıkladı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan yaptığı açıklamada bu defa da Türkiye'de büyük yıkıcı depremin olmayacağı yerleri tek tek saydı. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o açıklamaları...

Prof. Dr. Naci Görür uyardı! 'Büyük deprem olabilir' dedi ve 5 yeri işaret etti...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den yeni uyarılar geliyor. Türkiye'nin deprem riski ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Naci Görür, Tunceli, Bingöl, Antalya, Kıbrıs ve Marmara Bölgesi için özel uyarılar yaptı. 

Prof. Dr. Övgün Ercan'dan 7,3'lük deprem uyarısı!

Marmara Bölgesi'nde 7 büyüklüğünde bir deprem beklendiği pek çok uzman tarafından dile getirilirken, Prof. Dr. Övgün Ercan da paylaşımında Van Gölü dolayında kırıklara değinerek, "30-40 yılda bir M5,5 ile M7,3'lük arası deprem olur." ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan tam 4 şehir için 7.3'lük deprem uyarısı yaptı!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan çok konuşulacak deprem açıklaması geldi. Prof. Dr. Övgün Ercan, tam 4 şehir için 7.3'lük deprem uyarısı yaptı.

Ege Denizi 4.4'lük depremle sallandı! Prof. Dr. Naci Görür: Marmara depremini bekliyoruz, gerilim devam ediyor!

Dün akşam Ege Denizi'nde Çanakkale Gökçeada açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem oldu. Prof. Dr. Naci Görür, depremi değerlendirdi ve Marmara'yı uyardı. İşte o açıklama... 

Kıvanc Dr Tunca Haberi

Kıvanc Dr Tunca

Soluna Turizm İnşaat Sağlık Ticaret Limited Şirketi, Mesrur Derman Kanal ve Kıvanc Dr Tunca ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Bostanlar Sokak'ta kuruldu.


Soluna Turizm İnşaat Sağlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. Her türlü hava,...