14 / 05 / 2024

Kızgın İnşaat Kuyumculuk Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kızgın İnşaat Kuyumculuk Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kızgın İnşaat Kuyumculuk Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aykut Kızgın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Demir tarafından kuruldu.

Nealt İnşaat Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Nealt İnşaat Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Altun tarafından kuruldu.

Jager İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jager İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Avcı tarafından kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Happykon Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happykon Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Güder tarafından kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Eker tarafından kuruldu.

Mavra İnşaat Kuyumculuk Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavra İnşaat Kuyumculuk Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamdi Çelik tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Balsa Mimarlık İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balsa Mimarlık İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Er ve Yasin Çolak ortaklığında kuruldu.

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Esin Gürbüz tarafından kuruldu.

Kızgın İnşaat Kuyumculuk Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kızgın İnşaat Kuyumculuk Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kızgın İnşaat Kuyumculuk Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aykut Kızgın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu.Kızgın İnşaat Kuyumculuk Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler ğzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kızgın İnşaat Kuyumculuk Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Kirazlı Mahallesi, Bilge Sokak, No:4 Daire:1 Bodrum...