18 / 05 / 2024

Kızılay Meydanının yeni adı

Kızılay Meydanının yeni adı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin aldığı kararla Kızılay Meydanı'nın ismi, "15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı", Genelkurmay Kavşağının ismi de "15 Temmuz Şehitler Meydanı" olarak değiştirildi.

Kızılay 323 adet verimsiz gayrimenkulünü dönüştürecek: Önce İstanbul Etiler'e yeni proje yapılacak!

Kızılay, bağış yoluyla kendisine emanet edilen fakat ekonomik ömrünü doldurmuş veya iziki olarak artık kullanılamayacak durumda olan 323 gayrimenkulünü çağdaş yöntemlerle dönüştürme kararı verdi. İşte ayrıntılar...

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

Kızılay personel alımı yapıyor! İşte şartlar ve başvuru tarihi

Kızılay KPSS’siz yeni memur alımı yapacağını açıkladı. Kızılay personel eksikliğini gidermek için bünyesine yeni çalışanlar katmayı sürdürüyor. Kızılay personel alımı ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Kızılay en az lise mezunu personel alıyor! Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu.18 farklı iş ilanı yayımlayan Kızılay en az lise mezunu personel alıyor. Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın. 

Kızılay iş ilanını duyurdu! Lise mezunu ve KPSS puanı olmayanlar hemen başvursun!

Kızılay yeni personel ilanını yayımladı. En az lise mezunu KPSS’siz personel alınacak. İşte Kızılay kontenjan dağılımı ve başvuru şartları!

Kızılay son dakika kararıyla yeni personel alacağını duyurdu! KPSS şartı yok!

Kızılay peş peşe personel almaya devam ediyor. Yeni bir personel alım ilanı yayımlayan Kızılay, Afet İzleme ve Değerlendirme Uzmanı alacağını duyurdu.

Kızılay duyurdu! KPSS şartsız memur alımı yapılacak! Başvurular bugün başladı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay tarafından yeni ilan yayımlandı. Kızılay tarafından, KPSS şartı olmaksızın Afet İzleme ve Değerlendirme Uzmanı alımı yapılacak. Başvurular bugün başladı. İşte ayrıntılar...

Kızılay acil KPSS’siz personel arıyor! 3 ilde alımlar başladı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay, iş arayanlara yeni personel alımını duyurdu. Başvuru alımları üç ilde başladı. İşte detaylar!

Kızılay’dan son dakika KPSS şartsız personel alımı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay’ın yayımladığı yeni ilana göre, bünyesinde istihdam etmek amacıyla 3 farklı alanda personel alımı yapılacak. KPSS şartının aranmadığı bu alımlar kapsamında adaylarda bazı genel ve özel şartların arandığı öğrenildi. Peki, Kızılay’a başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti! Bakın arkasında yatan sebep ne?

Kızılay Başkanı Kerem Kınık, son dönemde tartışmalara neden olan kan ve çadır satışı konularında gelen eleştirilerin ardından 14 Mayıs seçimlerine sadece iki gün kala istifasını açıkladı.

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Kızılay Meydanının yeni adı Haberi

Kızılay Meydanının yeni adı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisince, Kızılay Meydanı'nın ismi, "15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı" olarak değiştirildi. Genelkurmay Kavşağı, "15 Temmuz Şehitler Meydanı" olarak değişirken, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ismi de İrfan Baştuğ Caddesi'ne verildi.


Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Melih Gökçek başkanlığında, darbe girişiminin ardından ilk kez toplanan Büyükşehir Belediye Meclisinde 15 Temmuz demokrasi şehitleriyle ilgili bazı kararlar alındı.


Saygı duruşu ve şehitler için okunan dualarla başlayan toplantıda, siyasi parti grup başkanvekilleri ve meclis üyelerinin 15 Temmuz'da yaşanan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin konuşmalarının ardından, başkanlık yazıları ve önergeler görüşüldü.


Ankara'nın önemli caddelerinden 27 Mayıs 1960 askeri darbesine katılan Tuğgeneral İrfan Baştuğ'un adını taşıyan cadde, bulvar yapılarak darbeci generallerden Semih Terzi’yi alnından vuran, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ismiyle değiştirildi.


Ankara'da...