19 / 05 / 2024

kızılaya giriş ücreti

kızılaya giriş ücreti

Davutoğlu 4 yıllık yeni eylem planını açıkladı. Büyükşehirlerdeki tüm iş yeri, üniversite ve okul servisleri kalkacak. Öğrenci, işçi, memur ve çalışana ücretsiz ya da indirimli kart verilecek

Mahkeme kararı ile evden çıkarılan kiracı, 2 kızıyla sokakta kaldı!

Antalya'da iki kızıyla bir binanın giriş katında 7 yıldır ikamet eden Edip Ayhan, mahkeme kararıyla evden çıkarılınca sokakta kaldı.

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

Kızılay Kurban Vekâlet fiyatları 2022 ne kadar? Küçükbaş, büyükbaş kurban fiyatları kaç TL? 9 Haziran 2022 fiyat listesi

Kurban Bayramına kısa süre kala vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını araştırmaya başladı. Bugün Kızılay'in "Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası" fiyatlarını listeledik. Peki Vekâletle Kurban Kesim ücreti ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi....

Kızılay Gayrimenkul, Doruk Ilgaz Turizm’e talip oldu!

10 Mayıs 2019’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kurulan Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi, Doruk Ilgaz Turizm’i satın almak için harekete geçti.

Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Kınık ve İlyas Haşim Çakmak ortaklığıyla  kuruldu.

Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi!

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın girişimleriyle birlikte Edremit’in yurt sorunu çözüm bulacak. Kaymakan Ali Sırmalı Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi verdi. 

Manisa'da Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de kazaların önüne geçmek amacıyla Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriyor.İlçenin doğu girişi Çataltepe yönünde ağır vasıtalar ve tarım işletmelerinin yoğun olarak kullandığı kavşağın ihalesi yapıldı.

Florya Akvaryum giriş ücreti 2016 ne kadar?

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum'un bilet fiyatları ne kadar? Akvaryum 2016 giriş ücreti kaç TL? İşte Florya İstanbul Akvaryum bilet fiyatları, Florya Akvaryum giriş ücreti 2016...

Forum İstanbul Akvaryum Turkuazoo giriş ücreti 2015!

2015 yılında Forum İstanbul Akvaryum Turkuazoo giriş ücreti ne kadar? Bayrampaşa'da Forum İstanbul AVM'nin içerisinde yer alan Turkuazoo Aquarium Sea Life için yıllık aidat kaç para?

Forum Turkuazoo 2015 giriş ücreti!

Merlin Enternatainments tarafından satın alınması ardından adı Sea Life Akvaryum olarak değiştirilen ve 7 Ocak'ta açılacak olan Forum Turkuazoo 2015 giriş ücreti kısmından önce akvaryumdan biraz bahsedelim.

İstanbul Akvaryum Florya giriş ücreti 2015!

100 dönüm alan üzerinde inşa edilen ve Şenlikköy Mahallesi 'nde yer alan İstanbul Akvaryum Florya giriş ücreti 2015 kısmından önce akvaryumun ziyaretçilerine sunduğu özelliklerinden bahsedelim.

Şırnak'ta kız yurdunda yangın!

Cizre Caddesinde Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait kız öğrenci yurdunun giriş katındaki yemekhanede akşam saatlerinde şangın çıktı. Dumandan etkilenen 12 öğrenci tedavi altına alındı.

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

kızılaya giriş ücreti Haberi

kızılaya giriş ücreti

Davutoğlu’nun 9 başlıkta açıkladığı ‘Öncelikli Dönüşüm Programı’nda 76 milyonun hayatını değiştirecek önemli düzenlemeler var: Büyükşehirlerde servis araçlarının kapasite ve güzergâhları yeniden değerlendirilecek. Halen 70 bini okul 200 bin servis aracı var. Öncelikle mevcut raylı sistem hatları üzerindeki iş yerleri, üniversite ve okullarda semt servisi uygulaması kaldırılacak.


Metroyu kullananlara indirim


Yolcular metro gibi yüksek kapasiteli toplu taşıma sistemlerine yönlendirilecek. Servis kullanan öğrenci, işçi, çalışan ve memurlara toplu taşıma bileti veya kartları ücretsiz veya indirimli verilecek.


Taksim’e giriş ücretli olacak


Kent merkezlerine Otomobil girişi sınırlandırılacak. Taksim, Kızılay paralı olacak. Toplu taşıma sistemlerinin çevresindeki durak ve istasyonlarda ‘Park Et-Devam Et’ uygulamaları yaygınlaştırılacak.


Metro varsa servis yok


Metro gibi raylı toplu taşıma imkanı olan hatlarda iş-okul servisi verilemeyecek. Bunun yerine servisi kullananlara toplu taşıma bileti veya kartlarının ücretsiz verilmesi...