07 / 05 / 2024

Kızıldağ Tır Parkı Dinlenme Tesisleri İnşaat nerede

Kızıldağ Tır Parkı Dinlenme Tesisleri İnşaat nerede

Kızıldağ Tır Parkı Dinlenme Tesisleri İnşaat Kiralama Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Hikmet Coşar ve Tuncay Turgut ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de 9 Haziran'da kuruldu.

BİM'de kız/erkek çocuk mont 299 TL'ye, kase 11 TL'ye, fanlı ısıtıcı 329 TL'ye düştü! BİM Cuma aktüel ürünler kataloğu

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda BİM kataloğunda kız/erkek çocuk mont 299 TL, kase 11 TL, fanlı ısıtıcı 329 TL fiyatıyla satışa çıktı.

Bakanlık, otomobil piyasasında devrim gibi düzenleme için düğmeye bastı! Al-satçılara ve bayilere göz açtırılamayacak!

Ticaret Bakanlığı, araç satışlarıyla ilgili kapsayıcı bir ‘çatı’ yönetmelik için harekete geçti. Kasım ayında yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikle ‘Al-satçı’lara ve tüketiciyi mağdur eden bayilere göz açtırılmayacak.

Karaca Hatır Köz Türk Kahve Makinesi'nde büyük indirim; Fiyatı 799,99 TL'ye düştü

Karaca'nın 5 Fincan kapasiteli bol köpüklü Hatır Köz Türk Kahve Makinesi indirime girdi. İşte detaylar...

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü ve 5 senede de 1.5 milyon konutu dönüştüreceklerini belirtti. 

Bu saatlerde bu aletleri çalıştırıyorsanız elektrik faturanız çok kabarık gelecek! İşte dikkat edilmesi gerekenler

Çamaşır ve bulaşık makinelerinizi çalıştırdığınız saatlere dikkat etmelisiniz.  Bu basit hata size daha pahalı bir fatura olarak geri dönüyor. 

Bakanlık düğmeye bastı! Ramazan'da göz açtırılmayacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, ramazan sebebiyle yaşanan yüzyılın afetinden etkilenen şehirler başta olmak üzere, ülke genelinde gıda kontrollerini çoğaltacak, tüketimi çoğalan ekmek,  tatlı ve süt ürünleriyle alakalı işletmeleri daha sıkı takibe alacak.

Tefal’in az yağla çıtır çıtır kızartan fritözü kaç TL? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Et, balık, patates kızartmasını az yağ miktarıyla pişiren ve sağlıklı öğünler sunan fritözler, son dönemde en popüler mutfak pişirme gereçlerinin başında geliyor.  Tüketicinin çok tercih ettiği markalardan Tefal’in çıkardığı Easy Fry & Grill Az Yağlı Fritöz,  yiyecekleri çıtır çıtır ve çok daha hızl

22 ayar altın bilekliklerde büyük fırsat! İnternete özel fiyatlar göz kamaştırdı! Koçak 21 Ocak 2023 fiyat listesi

Koçak'ta 22 ayar altın bileklikler internete özel fiyatlarla göz kamaştırıyor. Altın bileklik almak isteyenler bilekliklerin fiyatlarını merak ediyor. Peki altın bileklik fiyatları ne kadar? Koçak 21 Ocak 2023 fiyat listesi.

14 ayar tektaş yüzüklerde göz kamaştırıcı fiyatlar! İşte Koçak 21 Ekim 2022 fiyat listesi

14 ayar altın tektaş yüzüklerin fiyatları göz kamaştırıyor. Her bütçeye uygun 22 ayar tektaş yüzük modelleri Koçak'ta. Peki tektaş yüzük fiyatı ne kadar? 14 ayar tektaş yüzükler ne kadar? İşte Koçak 21 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altın taktakıştır yüzüklerde yüzde 25'e varan indirim! Büyük fırsat! Venta pırlanta 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın taktakıştır altın yüzükleri herkes merak ediyor. Eklem yüzüğü olarak da bilinen yüzükler kadınların vazgeçilmez yüzükleri arasında yer alıyor. Venta pırlantada taktatıştır yüzüklerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı başladı. İşte Venta Pırlanta taktakıştır yüzük fiyat listesi 10 Ekim 2022...

New Holland TD5 Bluemaster serisiyle göz kamaştırıyor. İşte TD5 Bluemaster serisin 8 Eylül 2022 fiyatları

New Holland TD5 Bluemaster serisiyle göz kamaştırıyor. New Holland TD5 Bluemaster, çiftçilerin tarladaki en büyük yardımcısı oldu. Firma siparişlere yetişmek için büyük çaba sarf ediyor. İşte TD5 Bluemaster serisinin 8 Eylül 2022 fiyatları!

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

Kızılay hemen KPSS şartsız personel alımı yapıyor! Kızılay personel alımı ilanına nasıl başvurulur? Sakın kaçırmayın!

Kızılay Yatırım Holding bünyesinde istihdam için KPSS şartsız personel alım ilanı resmen yayımlandı. Adaylar söz konusu pozisyon için 20 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Kızıldağ Tır Parkı Dinlenme Tesisleri İnşaat nerede Haberi

Kızıldağ Tır Parkı Dinlenme Tesisleri İnşaat nerede

Kızıldağ Tır Parkı Dinlenme Tesisleri İnşaat Kiralama Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Hikmet Coşar ve Tuncay Turgut ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de 9 Haziran'da kuruldu.


Kızıldağ Tır Parkı Dinlenme Tesisleri İnşaat Kiralama Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: 1) Her türlü dinleme tesisi tır parkı kurmak, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek 2) Her türlü konut veya işyeri kullanımı amaçlı bina inşaatları ve inşaat taahhüt işleri yapmak 3) Her türlü araç ve arazi kiralamak, kiraya vermek, kiralamak, alım satımını yapmak. 4) Her türlü gıda ürünlerinin alımı satımı ve ithal ve ihracını yapmak 5) şirket amaçlarını gerçekleştirmek için ; a) her türlü kamu ve özel kuruluşların ihalelerine katılabilir, ihale edilmiş işlere ortak olabilir, katılabilir, devralabilir, devredebilir. b)...