10 / 05 / 2024

Kızılelma Çayıralan grup yolu asfalt çalışmaları

Kızılelma Çayıralan grup yolu asfalt çalışmaları

752 kilometre Sıcak Asfalt Yol İhalesi kapsamında Akkuş ilçesine 84 km sıcak asfalt yapacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kızılelma-Çayıralan grup yolu çalışmasına başladı.

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde Nisan'da 330 adet gayrimenkul satıldı: 206.6 milyon TL'lik ciro!

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde Nisan ayına ilişkin satış rakamları açıklandı. Projeden bugüne kadar yapılan satışlar da belli oldu. İşte Marmaris Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile ilgili o gelişmeler...

Bankalarda faiz yarışı kızıştı! Bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı!

Bankalarda faiz yarışı giderek kızışırken, bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı. Peki mevduat faizlerinde yeni ay itibarıyla son durum ne? İşte banka banka mevduat faizleri Mart 2024...

Sinpaş Kızılbük Thermal devre mülk projesinden Şubat'ta 266.7 milyon TL'lik satış yapıldı! 

Kızılbük GYO, Marmaris Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Şubat ayına ilişkin yapılan satış rakamlarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Ocak'ta 642 adet devre mülk satıldı! İşte toplam satış cirosu...

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde yapılan satış rakamları tek tek açıklandı. İşte Ocak ayında ve bugüne kadar satışı yapılan toplam devre mülk sayısı... 

Nova Arsa Ayvalık yüzde 35 peşinat ve vade farksız 24 ay taksit avantajı!

Nova Arsa, Ayvalık projesi için 35 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sunuyor. 

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğlak ve Orhan Oğlak ortaklığında kuruldu.

Nova Arsa Ayvalık yüzde 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı!

1997 senesinden beri arsa yatırımı, mimari dizayn ve yönetimi ile inşaat yapımı dahil bir çok alanda faaliyet gösteren Nova Arsa, Ayvalık projesi için 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sağlıyor.

Dedeman Village yüzde 50 peşin vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta!

Dedeman Village , Ankara'nın Beypazarı, Güdül ve Ayaş bölgesi çevresinde BCM Grup, DAFF Grup ve Meydan Yapı ortaklığında yükseliyor. Dedeman Villaları yüzde 50 peşin vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta.

Elektrikte yeni tarife belli oldu! Faturanız Temmuz ayından itibaren artık böyle gelecek!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) elektrikte tüm abone gruplarının 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olan tarifelerini açıkladı. İşte faturanız Temmuz ayından itibaren artık böyle gelecek!

Tual Gölyaka 2. Kısım satışa çıktı! Vade farksız 60 ay taksit fırsatı!

Emlak Konut GYO ve Dağ Holding tarafından hayata geçirilen Tual Gölyaka Projesi vade farksız 60 ay taksit seçenekleri ile satışa çıktı.

İhtiyaç sahiplerine müjde! Aile Bakanlığı ve Kızılay duyurdu! Hemen başvurana 3 bin TL para verilecek!

Türk Kızılayı, ihtiyaç sahibi ailelere iki ay süreyle aylık 3 bin TL yardım sağlayacak. Yardımdan faydalanmak için Kızılay'a başvuruda bulunmanız gerekmektedir. İşte başvuru için gereken ayrıntılar...

Kız Kulesi ziyareti ücretsiz mi? Kız Kulesi'nde müzekart geçerli mi?

Uzun süredir tadilatta olan tarihi Kız Kulesi yeniden ziyaretçilerini ağırlayacak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Kız Kulesi'nin mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz olacağını belirtti.

Kızılay Şubat ayı için memur alımına başladı! Hemen Kızılay’da KPSS’siz memur olun! İşte başvuru şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını açıkladı. Farklı alanlarda yapılacak olan alımlar için başvuru şartları da belli oldu. İşte detaylar!

Kızılelma Çayıralan grup yolu asfalt çalışmaları Haberi

Kızılelma Çayıralan grup yolu asfalt çalışmaları



752 kilometre Sıcak Asfalt Yol İhalesi kapsamında Akkuş ilçesine 84 km sıcak asfalt yapacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kızılelma-Çayıralan grup yolu çalışmasına başladı.

KALICI HİZMETLER SUNUYORUZ

Büyükşehir Belediyesinin 2.5 yılı aşkın süredir Ordu’nun 19 ilçesinde sürdürdüğü çalışmaları hissettirmeye başladığını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Büyükşehir olarak, verilen sözleri bir bir hayata geçiriyoruz. Yıllardır sorun olarak konuşulan 12 km’lik Kızılelma-Çayıralan grup yolunda sıcak asfalt çalışması başlattık. İlçemizde sıcak asfaltın uygulanacağı diğer yollarda da altyapı çalışmalarımızı sürdürerek bu yollarımızı sıcak asfalta hazır hâle getiriyoruz. Asfalt çalışmalarımızla vatandaşımızın hak ettiği konforlu hizmeti sunarken, yollarımızın uzun vadeli ve kalıcı olmasına da özen gösteriyoruz. 19 ilçe belediyemiz ve halkımızla modern şehrin inşasını birlikte yapıyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve sıcak asfalt çalışmamızın ilçe halkımıza hayırlı olmasını...