18 / 05 / 2024

Kızıltoprak muhtar evi projesi

Kızıltoprak muhtar evi projesi

Kızıltoprak Mahallesi Muhtarevi’nin açılışında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “ Muhtarlarımızla sürekli iletişim içerisinde bir gönül bağıyla mesaimizi yürütüyoruz” dedi.

Kylie Jenner'ın kızı Stormi'ye iki katlı oyun evi hediyesi!

Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner'ın 1,5 yaşındaki kızı Stormi'nin aldığı son Noel hediyesi, gerçek boyutlarda iki katlı bir oyun evi.

Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artvin Belediyesi, Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi'ni hizmete açtı.

Kızıltoprak Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıltoprak Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arif Türkmen tarafından kuruldu. 

Antalya Kızıltoprak Sağlık Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Kızıltoprak Mahallesi’nin yıllardır hayalini kurduğu sağlık merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Türk Kızılayı'ndan Bursa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Karacabey Şube Başkanlığı, Bursa Karacabey'deki Tavşanlı Mahallesi'nde yer alan bahçeli ahşap evi kat karşılığı inşaat ihalesine çıkarıyor..

Antalya Kızıltoprak'a sağlık merkezi müjdesi!

Muratpaşa İlçesi Kızıltoprak Mahalllesi’nin yıllardır beklediği, yapımı yılan hikayesine dönen sağlık ocağı sorununu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel çözdü

Kızı için 1.500 TL'ye hayalindeki evi yaptı!

İşte metropol şehir hayatından koparak kendilerini doğaya atan Elif ve 3.5 yaşındaki kızı Cana Işık için yapılan o inanılmaz ev...

Mardin Kızıltepe’nin 7 mahallesine sosyal yaşam evi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Kızıltepe ilçesine bağlı Tosunlu, İnandı, Bozhöyük, Elbeyli, Yolaldı, Doğanlı ve Aktulga mahallelerinde yapımına başladığı Sosyal Yaşam Evleri bitme aşamasına geldi.

Ünye Saraçlı Mahallesi Muhtar Evi açıldı!

Ünye’de mahalle muhtarlarına daha iyi hizmet verebilmek adına muhtar evi sözü veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sözünü tutarak Çınarlık ve Kaledere mahalleleri muhtar evinin ardından Saraçlı Mahallesi Muhtar evini açtı.

Antalya Kızıltoprak ve Yenigün’de su baskınları tarih olacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak ve Yenigün mahallelerinde 10 bin metre uzunluğunda drenaj hattı döşeyerek, bölgenin yağmursuyu sorununu çözdü.

Kızılay Rize'de öğrenci evi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Rize Eminettin Mahallesi'nde öğrenci evi yaptıracak. İhalesi 24 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Antalya Kızıltoprak’a yeni muhtarevi!

Kızıltoprak Mahallesi Muhtarevi’nin açılışında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “ Muhtarlarımızla sürekli iletişim içerisinde bir gönül bağıyla mesaimizi yürütüyoruz” dedi.

Aydın Kızılcabölük'ün imar sorunu gençleri mağdur etti!

Aydın’ın büyükşehir olmasıyla birlikte Kızılcabölük Mahallesi’nde ortaya çıkan imar sorunu gençleri mağdur etti. Evi olmayana kız verilmeyen mahallede, evlerine tapu alamayan gençler evlenemiyor.

Kızıltoprak muhtar evi projesi Haberi

Kızıltoprak muhtar evi projesi


Kızıltoprak Mahallesi Muhtarevi, törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal,  belediye bürokratları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Muhtarlıkların ve muhtarların demokrasinin hücrelerini oluşturduğunu söyleyen Başkan Türel, “Onların oluşturduğu hücreler ile demokrasimiz ve demokrasinin kurumlarını oluşturuyor. Devletin vatandaşa açılan ilk kapısı, muhtarlıklarımız ve muhtarlarımız. Muhtarlarımızla sürekli iletişim içerisinde bir gönül bağıyla mesaimizi yürütüyoruz” dedi.

MUBİM’DE ÇÖZÜM YÜZDE 90

Yeni Büyükşehir Yasasıyla genişleyen Antalya’da sıkıntılarına hızlı cevap bulabilmek için teknolojik imkanları sonuna kadar kullandıklarını ifade eden Başkan Türel, “Muhtarlarımız ne zaman bana ulaşmak isteseler, her zaman onlarla irtibat kuruyorum. 640 km. sahil bandı olan, sınırları 2 bin kilometrekareden 21 bin kilometrekareye genişleyen...