25 / 07 / 2024

Kızkalesi tatilcileri bekliyor

Kızkalesi tatilcileri bekliyor

Kurban Bayramı tatilinde Türkiye’nin en gözde sahillerinden birisine sahip olan Mersin’in Erdemli İlçesi’ndeki tarihi Kızkalesi’nde doluluk oranı yüzde 100’e yaklaştı.

Marmara bölgesinde en fazla satılık konut stokunun olduğu il belli oldu! 26 bin 974 konut satılmayı bekliyor

Mart 2024 döneminde satılık konut stok adetleri toplamı, bir önceki aya kıyasla yüzde 3 oranında artarak 983 bin 520 adet oldu. Marmara bölgesinde ise o ilde toplam 26 bin 974 konut satılmayı bekliyor...

Dolar 10 gün sonra tam bu kadar olacak! Elinde, yastık altında, bankada doları olanlar o rakamı bekliyor

Dolar/TL kuru Merkez Bankası faiz kararı sonrası rekor kırdı. 25 TL'ye yükselen doların daha yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Dolar 10 gün sonra tam bu kadar olacak! Elinde, yastık altında, bankada doları olanlar o rakamı bekliyor.

Hayat pahalılığına rağmen esnaf 30 milyar liralık bayram cirosu bekliyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın bayram hazırlıklarını hızlandırdığını belirterek, "Her şeye rağmen bu yıl 30 milyar liralık bir bayram cirosu bekliyoruz. İnşallah esnafın yüzü gülecek" ifadesini kullandı.

Migros'tan çılgın indirim kampanyası! Ayçiçek yağı, salça, et ve süt fiyatları dibe çekildi!

Ramazan ayına özel fırsatlar yağmur gibi yağıyor Markette! Ayçiçek yağı, 5 kilogram şeker, salça, et, süt ve kâğıt havlular gibi birçok üründe büyük indirimler sizleri bekliyor...

Altın fiyatları rekor kırdı! Uzmanlar o rakamı işaret etti! Yatırımcılar tetikte bekliyor

Altının ons fiyatı dün yüzde 4'e yakın artışla 1989 dolara ulaşarak 11 ayın rekorunu kırdı. Gram altın 1216 TL olurken uzmanlar o rakamı işaret etti! Yatırımcılar tetikte bekliyor!

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "B" görünümü ise "negatif" olarak onayladı. Kredi derecelendirme kuruluşu, zelzelelerin ekonomik faaliyet üzerindeki negatif tesirinin, mayıs seçimleri evvelinde mali ve kredi teşvikiyle kısmen dengelenmesini bekliyor.

Doların rotası resmen oluştu! Elinde doları olanlar o tarihi bekliyor! Dolarda kıyamet kopacak! Hemen bakın!

16 Mart Perşembe dolar kurundaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar endeksi 104 seviyesine kadar yükseldi. Doların rotası resmen oluştu! Elinde doları olanlar o tarihi bekliyor! Dolarda kıyamet kopacak! Hemen bakın!

Kahramanmaraş depreminden sonra Türkiye’yi bekleyen yeni felakete dikkat!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi toplam 10 şehrimizi etkilerken, yaşanan insani ve ekonomik kayıpların yanı sıra hem bölge insanını hem de ülke genelini gelecek dönemde çok büyük bir tehlike bekliyor.

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı! Binlerce sağlıkçı bu haberi bekliyor!

"Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman?" sorusu arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Gerçekleştirilen alımla ilk olarak 45 bin 500 personel alımı gerçekleştirilmişti. Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı çerçevesinde ise 85 bin personel alınacak.

Altında yeni rekorlar kırılmayı bekliyor! İslam Memiş: O tarihi bekleyin! Kara kara düşünmeye son!

Altın yatırımcısının bu zamana kadar güldüren bir emtia oldu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın alacaklar için tarih verdi. İşte detaylar!

Sıfır otomobil almak isteyenler 1 Aralık 2022’yi bekliyor! Sebebini duyunca hak vereceksiniz!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından yapılan ÖTV matrah düzenlemesi açıklaması sonrası sıfır otomobil satışı neredeyse tamamen durdu. Araç alacaklar 1 Aralık 2022’yi beklemeye başladı. İşte detaylar...

Asgari ücrette yeni dönem geliyor! Yılda iki kez zam yapılacak

Milyonlarca kişi yeni asgari ücretin belirlenmesi için Aralık ayını bekliyor. 2022 yılında iki kez zamlanan asgari ücrette yeni yılda yeni bir sistem üzerinde duruluyor. Peki yeni asgari ücret nasıl belirlenecek? İşte bütün detaylar…

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi bekliyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır yaptığı açıklamada hem yatırımcıların hem de inşaat firmalarının düşük faizle verilecek kredileri beklediğini dile getirdi.

Kızkalesi tatilcileri bekliyor Haberi

Kızkalesi tatilcileri bekliyor

Kurban Bayramı tatilinde Türkiye’nin en gözde sahillerinden birisine sahip olan Mersin’in Erdemli İlçesi’ndeki tarihi Kızkalesi’nde doluluk oranı yüzde 100’e yaklaştı.  Tatilciler 28 derece deniz suyu sıcaklığı ve gölgede dahi 33 dereceyi bulan sıcaklıkta deniz keyfini yaşayabilecek. Bayramda sadece bir gün çok bulutlu ve hafif yağmur bekleniyor.


Kızkalesi Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan, yaklaşan bayramda, huzur ve güven içinde tatil yapmak isteyenler için Kızkalesi’nin ideal bir ortam sağladığını söyledi. Bayram ve bayram sonrası için rezervasyonların neredeyse dolduğunu belirten Hüseyin Çalışkan, "Tatil planı yapanlar, ellerini çabuk tutmalı. Bayrama sayılı günler kaldı."dedi. 


Türkiye’nin en güzel kumsallarını, en kıymetli tarih hazineleri barındıran Kızkalesi sahillerinin, giderek daha profesyonelleşen ve kendilerini sürekli yenileyen işletmelerinin turizmde hizmet kalitesini yükselttiğini söyleyen Çalışkan, "Deneyimlerini geliştirerek Batı Akdeniz ve...