07 / 05 / 2024

Klc Cadde Gayrimenkul adres 

Klc Cadde Gayrimenkul adres 

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede?

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından hayata geçirilen Relax Cadde konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede? İşte detaylar...

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

Relax Cadde satışta! Yeni konut projesi!

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından inşa edillen Relax Cadde konut projesi satışa çıktı. Proje 'de toplam 643 adet konut yer alacak. İşte projede yer alan dairelerin fiyat listesi... 

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

Artık cadde esnafı da AVM’de mağaza açıyor!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, yeni dönemde cadde esnafının alışveriş merkezlerine girdiğini söyledi. Yavan, meydana gelen ekonomik değişimlerle satın alma davranışlarının değiştiğini belirtti.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Wen Cadde Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Wen Cadde Gayrimenkul Limited Şirketi  Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile  Murat Gökbulut tarafından kuruldu.

İdealist Cadde'deki 9 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

İdealist Cadde projesinde yer alan 9 gayrimenkulün değeri 19 milyon 665 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri ise 23 milyon 204 bin 700 TL olarak belirlendi.

Reel Cadde Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  20 bin  TL sermaye bedeli ile Doğukan Erdönmez ve Serkan Bodur tarafından kuruldu.

Klc Ailesi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Ailesi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kılıç tarafından kuruldu.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Üçgüler ve Gökhan Kocabaş ortaklığında kuruldu.

Klc Cadde Gayrimenkul adres  Haberi

Klc Cadde Gayrimenkul adres 

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
ŞİRKETİN AMAÇ VE KONULARI BAŞLICA ŞUNLARDIR; A. İNŞAAT, MİMARLIK VE PROJE 1. YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA GAYRIMENKUL ALIMI, SATIMI VE EMLAK KOMİSYONCULUĞU YAPMAK VE/VEYA YAPTIRMAK. 2. HER TÜRLÜ İNŞAAT TAAHHÜT İŞLERİ; KONUT, İŞYERİ, TİCARETHANE İNŞAATLARINI YAPMAK, SATMAK, KENDİ HESABINA ARAZİ VE ARSALAR ALMAK BUNLAR ÜZERİNDE VEYA BAŞKALARINA AİT ARSA VE ARAZİLER ÜZERİNDE KAT KARŞILIĞI BİNALAR YAPMAK, 3. YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA HER TÜRLÜ RESMİ VE ÖZEL SEKTÖRE AİT İNŞAAT TAAHHÜT VE MONTAJ İŞLERİ YAPMAK VE MÜSTAKİL KONUT, İŞ HANLARI, FABRİKALAR, YOLLAR, BARAJ VE GÖLETLER, PARK VE...