02 / 05 / 2024

KLÇ Tekin İnşaat Ticaret Limited Şirketi

KLÇ Tekin İnşaat Ticaret Limited Şirketi

KLÇ Tekin İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Tekin Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi Bulvarı, Marmara Caddesi, Çağ Sokak'ta kuruldu.

Zeray İnşaat Dilasa Orman'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

"Çevreye duyarlı sağlıklı ev" mottosuyla konut sektörüne yeni bakış açısı kazandıracak olan Zeray İnşaat, Dilasa Orman projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

2000'den önceki binalar için çarpıcı uyarı! Depremde yıkılan binaların beton kalitesi dayanıklılık testini geçemedi!

KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinin, depremde yıkılan 300'ü aşkın binadan aldıkları karot örneklerine göre, binaların beton kalitesi dayanıklılık testini geçemedi. 

Köklü Ve Doldur İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köklü Ve Doldur İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Köklü ve Salim Hakan Doldur ortsaklığında kuruldu.

Özel okullarda deprem isyanı: Veliler binaların depreme dayanıklı olmadığını iddia etti!

İstanbul'da çocukları özel bir eğitim kurumunda eğitim gören veliler İTÜ İnşaat Fakültesi'nin kolejin binalarının riskli olduğunu ve güçlendirilmesi gerektiğine yönelik rapor hazırladığını öne sürerek, yönetimden çözüm bulmasını istedi.

Öz Işıklı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Işıklı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Işıklı tarafından kuruldu.

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Aksoy tarafından kuruldu.

Araz Tekin Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Araz Tekin Grup İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Araz Tekin tarafından kuruldu.

Sinan Tekin Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sinan Tekin Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kartal'da Sinan Tekin tarafından kuruldu.

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güz tarafından kuruldu. 

KLÇ Tekin İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

KLÇ Tekin İnşaat Ticaret Limited Şirketi

KLÇ Tekin İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Tekin Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi Bulvarı, Marmara Caddesi, Çağ Sokak'ta kuruldu.


KLÇ Tekin İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...