07 / 05 / 2024

KLÇS Yapı

KLÇS Yapı

KLÇS Yapı İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kılıçaslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ağustos 2013 tarihinde Küçükçekmece'de kuruldu

1933 yılında şehir yolları daha dayanıklı yapılacak!

1933 yılında şehirlerde yapılan yolların kısa süre içinde bozulmasından dolayı belediye bundan sonra daha dayanıklı yol yapılmasına karar vermiş.

Kendi konteynerini kendin yap kampanyası: Depreme dayanıklı konteyner yapılar ne kadar? 

Deprem ülkesi olduğu gerçeğiyle 6 Şubat'ta tekrardan yüzleşen Türkiye'de konteyner yapıların fiyatları ve kullanım özellikleri gündemde merakla sorgulanıyor. Peki, Depreme dayanıklı konteyner yapılar ne kadar? İşte detaylar...

Groupe Aravıs Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Groupe Aravıs Yapı Anonim Şirketi Bakırköy'de Osman  Karadavut tarafından kuruldu.

Pesüs Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Pesüs Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enb Turizm Yatırım İnşaat Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı!

İzmir'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı

İzmir'de depreme dayanıklı okullar yapılmasına yönelik çalışmalar mecliste!

İzmir'de depreme dayanıklı okullar yapılmasına yönelik çalışmalara ve riskli binalarda eğitim yapılamaması durumunda alınacak önlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Malatya'da deprem değerlendirme toplantısı yapıldı!

24 Ocak tarihinde Malatya'yı da ciddi oranda etkileyen depremle ilgili deprem değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bundan sonraki süreçte atılması gereken adımlar belirlendi.

Malatya Yeşilyurt'un mimari yapısı tehlikede!

Şehrin mimari yapısındaki tehlikeden bahseden Malatya Yeşilyurt Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Şahin, “Şehrin siluetini bozmadan, depreme dayanıklı yeni yapı alanlarını, stoklarını oluşturmalıyız'' dedi.

Peker GYO genel kurul toplantısı yapıldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Muğla'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Muğla İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Kamu idaresinde birliğin sağlanması amacı ile İl İdare Şube Başkanları, Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Menteşe Öğretmenevinde gerçekleştirildi. 

Hekimhan'da imar barışı toplantısı yapıldı!

Hekimhan'daki mahalle muhtarlarına yönelik imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Sakarya'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Sakarya'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldığı açıklandı. 13 milyon konutun imar ve iskan sorununa çözüm olacak Yapı Kayıt Belgesi için müracaatlarının 31 Ekim 2018 tarihine kadar süreceğini belirttiler. 

KLÇS Yapı Haberi

KLÇS Yapı

KLÇS Yapı İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kılıçaslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu. KLÇS Yapı İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Ömer Kılıçaslan'a ait. 


KLÇS Yapı İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesimnde yazılı olan diğer işler.


KLÇS Yapı İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Tevfikbey Mahallesi, Gökmen Sokak,...