02 / 05 / 2024

klimacılar tasarrufu

klimacılar tasarrufu

Isıtma, havalandırma, hava şartlandırma ve soğutma sistemlerini içeren iklimlendirme sektörü Türkiye’de son 5 yılda 7 kat büyüdü. İhracat ve iç talepteki artışın etkisi ile Türkiye pazarındaki oyuncuların yarışı da kızıştı.

Kullanmadığınız odada peteği kapatmak doğalgaz tasarrufu sağlar mı?

Meteorolojiye göre pek çok ilde kar geliyor. Yüksek doğalgaz faturalarında tasarruf sağlamak isteyen vatandaşlar ise çeşitli yöntemler deniyor? En sık kullanılan yöntemlerden biri de kullanılmayan odaların peteklerinin vanasını kapatmak oluyor. Peki bu yöntem tasarruf sağlıyor mu? Doğalgaz faturasın

Arabası olanlara müjde! Herkes bunu merak ediyordu! 7 maddede yakıt tasarrufu yapabilirsiniz! 

Otomobil sahipleri minik bazı önlemlerle kış döneminde yakıt tasarrufu sağlayabiliyor. Peki otomobillerde yakıt tasarrufu nasıl yapılır? Yakıt tasarrufu için neler yapılmalı? İşte yakıt tasarrufu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Hangi saatlerde elektrik tasarrufu yapılır? Elektrik kullanımı hangi saatlerde ucuz?

Elektrik tasarrufu konusu vatandaşların gündeminde yer alıyor. Özellikle Elektrik kullanımı hangi saatlerde ucuz? sorusu sık sık sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Yakıt tasarrufu Toyota Proace City'den büyük kampanya! Yüzde sıfır faiz! İşte Toyota Proace City 2022 fiyat listesi...

Otomotiv sektöründe yıldızı parlayan araba markası Toyota, yakıt tasarrufu olarak bilinen Proace City modeli için araba sevdalılarına büyük kampanya yaptı. 12 ay vade ile yüzde o faiz oranı ile kaçırılmayacak fırsat sizleri bekliyor. İşte Toyota Proace City 2022 fiyat listesi...

Nivo’nun çevre dostu binaları yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor!

Nivo projeleri çevre dostu projeleriyle yatırımcılarına kazandırıyor. İstanbul'un merkezi konumlarında yükselen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleri yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor.  

Kıyı yapıları için kullanma izni verilecek!

Hazine'nin özel mülkiyetindeki veya devletin tasarrufu altındaki yerlere yeni yapılacak yat limanları ve yatlara, özel teknelere hizmet verecek kıyı yapıları için en fazla 30 yıla kadar irtifak hakkı/kullanma izni verilecek.

Braas Divoroll Clima Plus 2S enerji tasarrufu sağlıyor!

Braas Çatı Sistemleri’nin yeni ürünü Divoroll Clima Plus 2S, enerji tasarrufu sağlıyor. Divoroll Clima Plus 2S, yeni yapılan çatıların yanı sıra, enerji verimliliği artırılmak istenen çatı yenileme işlerinde de önemli bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Egepen Deceuninck'den enerji tasarrufu uygulaması!

PVC ürünlerinin ağır metal ve kurşun kullanmadan çevreye duyarlı üretim gerçekleştiren Egepen Deceuninck, Enerji Tasarrufu Uygulaması ile kullanıcıların enerji kaybı ve bütçe kazancı gibi faydalı bilgileri hesaplayabilmesini sağlıyor.

Ariston Thermo enerjide verimlilik ve tasarrufu halka anlatacak!

Yenilenebilir enerji teknolojileri, kombi ve termosifon ürünleri ile pazarın güçlü markaları arasında yer alan Ariston Thermo , kullanıcılara enerjide verimlilik ve tasarrufu anlatmak için tanıtım araçlarıyla 80 ile ulaşacak.

Mirasbırakanın tasarrufu nedir?

Kendisine miras kalan yasal mirasçılar, gerek kendi aralarında, gerek atanmış mirasçılarla birlikte mirası aynı kurallara göre paylaşırlar. Peki, mirasbırakanın tasarrufu nedir? Paylaşmadaki etkisi nedir?

Türkiye’de enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı bilinci toplantısı 24 Kasım'da!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, “Türkiye’de Enerji Tasarrufu ve Isı Yalıtımı Bilinci” konusunda yaptırmış olduğu araştırmanın çarpıcı sonuçlarını açıklayacak.

İzocam Camyünü Çatı Şiltesi enerji tasarrufu sağlıyor!

Çatıları yenileme zamanı geldi, tadilatlar başladı. İzocam Camyünü Şiltesi ve Rulopanla çatılar daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor.

İbrahim Çağlar: Yıllık enerji tasarrufu ile 3 boğaz köprüsü yapılabilir:

Enerji Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar: "Enerjinin bir yıl tasarruflu kullanılması sonucu 3 bin 600 okul, 3 boğaz köprüsü, 3 havalimanı veya 738 tam donanımlı hastane yapılabilir" dedi.

klimacılar tasarrufu Haberi

klimacılar tasarrufu

Bu sene ‘Klimalarda Enerji Yönetmeliği’nin de devreye girmesi ile rekabeti tasarrufta yoğunlaştıran iklimlendirme pazarının oyuncularından Mitsubishi Electric de pastadaki payını artırmak için klimalarda  1.250 liraya varan indirim kampanyası başlattı. Bu sene 4 milyar dolarlık hacmi aşan ve küresel pazardan yüzde 1,5 pay alan Türkiye’de ‘Eski teknoloji klima kullanacak kadar zengin değilim.’ mottosu ile rekabeti tasarrufta yoğunlaştıran şirket hem 31 Aralık’a kadar A, A+,  A++,  A+++ enerji sınıfında yer alan Mitsubishi Electric Klimalar’dan satın alanlara bütçe katkısı hem de ülke ekonomisine cari katkı sunmanın peşinde. Duvar tipi split modeller ile kampanyaya dahil döşeme tipi modellerde geçerli olan kışa özel kampanya boyunca klimalar, Yapı Kredi World Kart’a özel 9 taksitle satışa sunuldu. Şirket hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında...