04 / 05 / 2024

klimalı yataklar

klimalı yataklar

Expo Turkey By Qatar Fuarı’na katılan İşbir Yatak Ortadoğu’da bulunan 36 satış noktasının ardından Katar pazarına girmeye hazırlanıyor.

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

ŞOK’ta dev indirim! taşınabilir şarj istasyonu 6 bin 699 TL’ye, blender 1.699 TL’ye, klimalı yastık 159 TL’ye düştü!

ŞOK, hafta sonu indirim furyasını yarın resmen başlatacak. Buna göre, taşınabilir şarj istasyonu 6 bin 699 TL’ye, blender 1.699 TL’ye, klimalı yastık 159 TL’ye düştü. İşte 4 Kasım 2023 ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta indirim fırtınası! 4+1 merdiven 419 TL’ye, Fairy hepsi bir arada 368 TL’ye, klimalı yastık 125 TL’ye düştü!

ŞOK Market, 6 Eylül-12 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, +1 merdiven 419 TL’ye, Fairy hepsi bir arada 368 TL’ye, klimalı yastık 125 TL’ye düştü. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Fay hattına ve dere yataklarına artık bina yapılmayacak!

Kentsel dönüşüm uzmanı mimar Dr. Nihat Şen, ülkemizin fay hattı üzerinde olması nedeniyle olası deprem riskleri nedeniyle fay hattına ve dere yataklarına bina yapılmaması kararını desteklediğini ve olumlu bulduğunu açıkladı.

Petrolden sonra o aranıyor! Petrolden sonra ikinci gelir kaynağı!

Irak ekonomisi için petrol yataklarından sonra ikinci gelir kaynağı olarak gösteriliyor. İşte detaylar!

Türkiye'ye adeta maden piyangosu vurdu! Sadece o bölgedeki rezerv miktarı herkesin aklını başından aldı!

Türkiye yer altı zenginlikleri açısından oldukça çeşitli kaynaklara sahip ve enerjiden tarıma kadar birçok alanda kullanılan zeolit de bunlardan biri olarak biliniyor. Balıkesir, Manisa, Kütahya, İzmir, Bolu ve Kapadokya’da zengin zeolit yatakları yer aldığı biliyor.

Hyundai H-100 standart kasalı klimalı dizel kamyonet fiyatı belli oldu! İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hyundai H-100 standart kasalı klimalı dizel kamyonet fiyatı belli oldu! İşte Hyundai H-100 standart kasalı klimalı dizel kamyonetin özellikleri ve 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yerli üretim Başak’ta fiyatlar güncellendi. Başak 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin yerli üretim traktörü Başak Traktör, traktör ve diğer tarım ürünlerinde fiyat listelerini güncelledi. Kabinli, gölgelikli ve klimalı seçenekleriyle dikkat çeken Başak’ın fiyat listesini sizler için derledik.

Üstü tarla altı uranyum madeni! Şaşırtan rezerv yatakları bakın hangi ilimizde bulundu?

Türkiye enerji ihtiyacını karşılayack uranyum rezervlerini Yozgat'tan mı çıkaracak? Bu soru uzun süredir gündemdeki yerini koruyor. Devletin 2022 yılı başında uranyum arama çalışmalarını yeniden başlattığı Yozgat'ta son durum ne? İşte ayrıntılar...

Rize'de selden etkilenen konutlar yıkılıyor!

Rize'de 2021 yılında meydana gelen sel felaketinden sonra Fethiye Mahallesi'ndeki riskli dere yataklarında zarar gören evler için yıkım çalışmaları başlatıldı.

Çin'de kentsel dönüşüme düzenleme!

Çin’de yayımlanan yeni kentsel planlama yönergesinde, kentsel tahribatın önüne geçilmesi için eski tarihi binaların yıkımının yapılması, yaşlı ağaçların kesilmesi, eski yer isimlerinin rastgele değiştirilmesi ve nehir yataklarında değişiklik yapılmasına yasak getirildi.

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Depreme dayanıksız binaların dönüşümü hızlandırılmalı!

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, dere yataklarında inşa edilen evlerin satın alınmaması gerektiğini vurgulayarak "Depreme dayanıklı olmayan binaların kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılmalıdır" dedi.

klimalı yataklar Haberi

klimalı yataklar

İki ülke arasında sürdürülebilir ekonomik model oluşturmak amacıyla 19 – 21 Nisan tarihleri arasında bu yıl ilk defa düzenlenen Expo Turkey By Qatar Fuarı’na katılan markalar arasında İşbir Yatak’da yer aldı. Toplamda 46 ülkeye ihracat yapan İşbir Yatak, Avrupa’da 30, Ortadoğu’da 36 olmak üzere açtığı toplam 66 satış noktasının ardından Katar’da Uyku Merkezi açmak için hazırlıklara başladı. Gültepe, “Katar 2020 yılında düzenlenecek Dünya Kupası’na hazırlanıyor. Bu nedenle ülkede özellikle otel inşaat çalışmaları oldukça yoğun bir şekilde ilerliyor. Bu bağlamda, gerek yeni yapılacak oteller, gerek mevcutların yenileme çalışmaları için yatak sektöründe de kapsamlı bir potansiyel bulunuyor. Katar, Körfez bölgesinde istikrarlı ve aktif bir ekonomiye sahip. Bizim için de oldukça güçlü bir pazar. Herkesin ihtiyacına yönelik tasarladığımız geniş ürün yelpazemiz, kısa...