04 / 05 / 2024

KLK Yapı sosyal sorumluluk

KLK Yapı sosyal sorumluluk

KLK Yapı, Omurilik Felçlileri Derneği ile uzun soluklu devam edecek olan bir sosyal sorumluluk projesine destek veriyor. 27 Eylül 2013 Cuma gecesi özel bir davet ile bu etkinliğ iduyuran KLK Yapı 70 yıldır sektörde hizmet veriyor...

Almanya’da 'Dar gelirliler için acil sosyal konut yapılsın' çağrısı!

Almanya’da kiracı dernekleri, inşaat sendikaları, sosyal ve sanayi kuruluşlarından oluşan bir ittifak, düşük gelirliler için acil konut yapılması çağrısı yaptı.

Yüzde 17,55 zam geldi! Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinden kimler yararlanacak? Kasım 2023 SED ödemeleri yapıldı mı?

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi hanelerin çocuklarına sağlanan Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerine Temmuz 2023'te yüzde 17,55 oranında zam yapıldı. Peki zamlı ödemeler hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjde! Betonarme ev yapımları ile ev alımlarında 500 bin TL destek! 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan barınma desteğinin detayları netleşti bu kapsamda Betonarme ev yapımları ile ev alımlarında 500 bin TL'ye yakın destek sağlanacak. İşte detaylar...

Çocuğu olan aileler müjde! Aile Bakanlığı çocuklu ailelere sosyal yardım yapıyor! e-Devlet'ten başvuran PTT'den alıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına 350 ile 650 TL arasında destek ödemesi yapıyor. İşte ödemeye ilişkin merak edilenler...

Sosyal yardımlara zam yapılacak mı? 65 yaş aylığı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç TL? Bu rakamları kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından maaşlara verilen zam müjdesinin ardından sosyal destek ödemeleri merak konusu oldu. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç TL? Zam yapılacak mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2.431 personel alımını kaçırmayın! 2.431 personel alımı başvurusu nasıl yapılıyor? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 431 personel alımı ile ilgili detaylar peş peşe belli oldu. 28 Nisan'da başvuruları başlayan personel alımının şartları neler? 2.431 personel alımı başvurusu nasıl yapılıyor? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan tam 2431 personel alımı! Alım yapılacak alanlar belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada branş dağılımına ve detaylara yer verildi.

Aile bakanlığı 2431 personel alımı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı başvuruları ayrıntıları merak ediliyor. İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! 1474 personel alımı yapılacak! Alım klavuzu resmen yayımlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı  Devlet Memuru alımı için 28282 sayılı başvuru kılavuzu yayımladı. Klavuza göre toplamda 1474 personel alımı yapılacak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmen duyurdu! Beklenen haber sonunda geldi! 517 memur ataması yapılacak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından binlerce kişinin yüzünü güldürecek duyuru geldi. Yapılan duyuruya göre, kamu kurum ve kuruluşlarına 517 atama yapılacak. Peki kimler atanacak? Kimlerin ataması yapılacak? İşte detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı! Tam 5 bin 888 TL zam yapıldı! Maaş farkları yarın yatıyor! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gazi maaşları ile ilgili açıklama geldi. Bakanlık, gazi maaşlarına tam 5 bin 888 TL zam yapıldığını açıkladı. Peki 2023 gazi maaşları ne kadar oldu?

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar şimdi bakın! Başvuran 3 bin 38 lira alıyor! SED yardımına yeni zam yapıldı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, yoksul ailelere çocuklarının masraflarının giderilebilmesi için SED yardımı sağlanıyor. Peki SED yardımına yeni zam yapıldı mı? 

TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika...

KLK Yapı sosyal sorumluluk Haberi

KLK Yapı sosyal sorumluluk

Sektör de 70. Yılını kutlayan Kulak İnşaat’ın iştiraki olan KLK Yapı, Omurilik Felçlileri Derneği ile uzun soluklu devam edecek olan bir sosyal sorumluluk projesine destek veriyor. 


Bu desteğini ilk olarak derneğin 15. Yaş gününü kutladığı 27 Eylül 2013 Cuma gecesi özel bir davet ile duyurdular. Dernekten desteklerini esirgemeyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyda Şükür, Yasemin Bozkurt, Süheyl – Burçin Uygur, Recep Aktuğ, Kefeli Ailesi gibi tüm yardımseverler katıldı. Bu muhteşem gecede sunumlar Çiğdem Tunç tarafından, müzik ziyafeti de Enbe Orkestrası tarafından gerçekleştirildi.

KLK YAPI Mayıs ayında çıkarmış olduğu Valle Lacus projesinin gördüğü ilgiden son derece memnun olduklarını belirtti. Proje gerek bulunduğu bölge, gerekse mimari yapısıyla hem yatırımcıdan hem de yaşam kalitesini yükseltmek isteyen alıcılardan talep aldı..

 Valle Lacus,110 dönümlük alanda...