06 / 05 / 2024

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

Tüketim harcamalarının azalmasını neden gösteren banka, Türkiye’nin büyüme tahminini düşürdü!

QNB Finansbank, artan tüketim harcamaları, kredi büyümesi ve sıkılaşmaya atıfta bulunarak 2024 Türkiye büyüme tahminini yüzde 4’ten yüzde 3,5’e revize etti.

Türkiye'de bitcoin ve altcoin yasasında şok gelişme: Yasa sızdırıldı!

Türkiye'de Bitcoin ve altcoin alanında uygulanacak olan yasa tasarısı adımı uzun süredir gündemde yer alıyordu. Geçenlerde bu yasa tasarısının Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulacağı bildirildi. Ana akım medyada da yasayla ilgili çeşitli yazılar yer almaya başladı.

IMF Türkiye büyüme tahminini açıkladı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), Türkiye ekonomisi için 2021 yılının büyüme beklentisini yüzde 5.8'e düşürdü.

Türkiye Ukrayna'da inşaat faaliyetlerini artırıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy arasında gerçekleştirilen görüşme sonrasında ortak bildiri yayınlandı. Yayınlanan bildiriye göre Türkiye 'Büyük İnşaat' ile Ukrayna’daki inşaat faaliyetlerini artırıyor!

Fitch Ratings: Küresel pandemi etkisinin ardından Türkiye büyümesini sürdürecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Direktörü Winslow, Türkiye’de bu yılın üçüncü çeyreğinden itibaren büyümenin artmasının, 2021 yılında ise yüzde 4,5’e ulaşılmasının beklendiğini söyledi.

Kanal 7 haber stüdyoları Knauf Türkiye’yi tercih etti!

Knauf Türkiye, 77 dB üzeri ses yalıtımı ve 120 dakikaya kadar yangın yalıtımı ile Kanal 7'nin İstanbul Eyüp’te bulunan haber stüdyosunu yeniledi...

Türkiye’de 2 milyon devre mülk mağduru var!

Türkiye Büyük Millet Meçlisi, Devre Mülk ve Devre Tatil Sektöründe Yaşanan Mağduriyet İddialarının Araştırılması ve Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu toplandı...

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

Türkiye büyümede Avrupa ülkelerini solladı!

Türkiye ekonomisi yılın üçüncü çeyreğinde elde ettiği yüzde 0,9'luk büyüme hızıyla Avrupa ülkeleri arasında Almanya, İtalya ve Norveç'i geçti.

Türkiye Irak ile bölgesel enerji açılımına hız vermeyi hedefliyor!

BİLGESAM Araştırma Koordinatörü Semin, "Irak ile kurulacak enerji köprüsü, Türkiye’yi bölgesel güç ve transit ülke olma hedefine bir adım daha yaklaştırarak Türkiye’nin dünya pazarındaki önemini artıracak" dedi.

Türkiye, büyük Marmara depremine hazırlandı mı?

Gölcük Depremi'nin üzerinden tam 20 yıl geçti. Ardan geçen 20 yıldan bu yana Türkiye, depreme hazır mı? Kentsel dönüşüm amacına uygun mu?

Ali Türker Knauf Türkiye'nin yeni genel müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 24 yıldır üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev alan Ali Türker, 1 Mart 2019 tarihi itibariyle Knauf Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

RE/MAX Türkiye’de 2019 hedefi 40 yeni franchise!

2019 yılı franchise sayısı hedeflerini 40 olarak belirlediklerini ifade eden RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, “Yüzde 30 civarında büyüme beklediğimiz 2019’da, en az bin gayrimenkul danışmanının daha ekibimize dahil olmasını planlıyoruz” diye açıklama yaptı. 

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Haberi

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. 20’den fazla şubenin ve Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker’in katıldığı toplantıda, markanın hem ulusal hem de uluslararası orta ve uzun vadeli stratejileri ile bölgesel hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Knauf Türkiye’nin 2019 yılı analizinin, artan üretim faaliyetlerinin ve inovasyon stratejilerinin de gündeme getirildiği çalıştay, katılım sağlayan tüm paydaşları tarafından verimli bir idrak, farkındalık ve motivasyon süreci oldu.

“Üstün hizmet kalitesinin bir misyon olarak izini sürüyoruz”

Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker, toplantıda global bir marka olmanın sorumluluğuyla amaç ve stratejilerini belirlediklerinden bahsederken, üstün hizmet kalitesinin de izine devam ettiklerini kaydett. Türker, Knauf’un Türk inşaat sektörüne bütünsel değerlerler kazandırdığını ve Knauf’un analiz, Ar-Ge ve inovasyon segmentlerindeki aksiyonlarıyla marka...