06 / 05 / 2024

Knauf Türkiye çalıştay 2020

Knauf Türkiye çalıştay 2020

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

AB ülkeleri arasında en çok çalışma saati ile zirveyi gören Türkiye, ücretlere gelince dipte kaldı!

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri arasında en çok çalışan Türkiye, çalışanların aldığı ücretlere gelince dipte kaldı. Türkiye, haftada 44.2 saatlik çalışma süresiyle Avrupa’da çok çalışan ülke oldu.

Et ve Süt Kurumu Çalıştayı sonuçları: Kırsal refah geriliyor

"Et ve Süt Kurumu tarafından yayınlanan 'Et ve Süt Sektörü Çalıştayı Sonuç Raporu,' kırsal bölgelerdeki refah seviyelerinin gerilediğini vurguladı. Rapor, kırsal kesimde yaşayan hanelerin hayvansal gıda gereksinimlerini büyük ölçüde şehirlerden karşıladığını ele aldı. İşte detaylar…

Apple Türkiye çalışanları kazan kaldırdı!

Apple Türkiye çalışanları isyan etmeye başladı. Çalışanlar, zamlara rağmen düşük ücret aldıklarını söyledi. İşte detaylar!

Türkiye Emekliler Derneği'den 'Emekliye konut alım ve kira desteği sağlansın' önerisi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) tarafından gerçekleştirilen toplantıda "Emekliye konut alım ve kira desteği sağlanmalı" önerisi sunuldu.

PwC Türkiye'nin acı günü! Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin değerli üyesi, ortaklarından Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti.

Türkiye'den konut alımlarına 'Çindistan' imzası!

Gayrimenkulün değerleme sıralamasında dünya birincisi olan Türkiye’den ev alan ülkeler arasında, Asya ekonomisinin iki büyüyen ülkesi Çin ve Hindistan ilk sıralarda. Toplu alım gerçekleştiren Çinli ve Hintli yatırımcılar, yüzde 150’lere varan değer artışıyla Türkiye’deki fırsatları kaçırmıyor. 

Yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor?

Çinli yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi artıyor. Şimdi de gözleri gayrimenkule çevrildi. Peki yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor? Türkiye'ye en çok talep hangi ülkelerden geliyor?

Akçalı Boya Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası'nı açtı!

1984'ten günümüze Permolit Boya markasıyla faaliyette bulunan Akçalı Boya A.Ş., sektöründe bir ilki hayata geçirdi. Akçalı Boya tarafından Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası' İstanbul’da hizmete açıldı. 

Türkiye Kömür İşletmeleri’nin taşınmazları için kayıt tutulmadı mı?

Sayıştay, Türkiye Kömür İşletmeleri’ne (TKİ) ait arazi, bina ve tarlalarla ilgili kayıt tutulmadığını ya da kayıt altına alınmadığını belirledi. Raporda, kapsamlı bir muhasebe dışı envanter çalışması yapılması gerektiği ifade edildi.

Yabancılar, Türkiye'ye gelmeden gayrimenkul alım satımı yapabiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yurt dışında açılan Tapu ve Kadastro temsilcilikleri aracılığıyla ile ilk defa Türkiye'deki bir gayrimenkul, yabancı alıcı ve satıcılar tarafından ülkeye gelmeden satıldı.

ABD'den alüminyum ithalatına ek gümrük vergisi: Listede Türkiye de var!

ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross, 1,96 milyar dolarlık alüminyum ithalatına ek gümrük vergileri getirileceğini duyurdu. 18 ülkenin yer aldığı listede Türkiye de bulunuyor.

Türkiye'de en çok bu şehirlerden ev alınıyor!

Türkiye’de en çok 400 bin – 800 bin TL aralığında gayrimenkul alımı yapıldı. 1 milyon ve üzeri fiyatlı gayrimenkuller ise bu yıl elde kalırken, yabancıya satışlar da geçtiğimiz yıla oranla düşüş gösterdi.

Türkiye ilk milli sondajında tarihindeki en büyük doğal gaz keşfini yaptı!

Türkiye, Karadeniz'de gerçekleştirdiği ilk milli sondajında 320 milyar metreküp doğal gaz keşfetti.

Knauf Türkiye çalıştay 2020 Haberi

Knauf Türkiye çalıştay 2020

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. 20’den fazla şubenin ve Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker’in katıldığı toplantıda, markanın hem ulusal hem de uluslararası orta ve uzun vadeli stratejileri ile bölgesel hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Knauf Türkiye’nin 2019 yılı analizinin, artan üretim faaliyetlerinin ve inovasyon stratejilerinin de gündeme getirildiği çalıştay, katılım sağlayan tüm paydaşları tarafından verimli bir idrak, farkındalık ve motivasyon süreci oldu.

“Üstün hizmet kalitesinin bir misyon olarak izini sürüyoruz”

Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker, toplantıda global bir marka olmanın sorumluluğuyla amaç ve stratejilerini belirlediklerinden bahsederken, üstün hizmet kalitesinin de izine devam ettiklerini kaydett. Türker, Knauf’un Türk inşaat sektörüne bütünsel değerlerler kazandırdığını ve Knauf’un analiz, Ar-Ge ve inovasyon segmentlerindeki aksiyonlarıyla marka...