02 / 10 / 2024

KNK Gayrimenkul Taşımacılık İnşaat

KNK Gayrimenkul Taşımacılık İnşaat

KNK Gayrimenkul Taşımacılık İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bezat Konuklu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da kuruldu

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Tortumlu tarafından kuruldu.

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şimşek tarafından kuruldu.

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Çalbay tarafından kuruldu.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

The Development Corner Gayrimenkul Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Development Corner Gayrimenkul Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sami Yıldırım tarafından kuruldu.

Merss Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merss Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaköse ve Selam Karaköse ortaklığında kuruldu.

Haj Dagher Gayrimenkul ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haj Dagher Gayrimenkul ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanadi Haj Hamoud ve Mustafa Dagher tarafından kuruldu. 

DHG Gayrimenkul Danışmanlık Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DHG Gayrimenkul Danışmanlık Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Tuncer kuruldu.

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tourist Market Turizm Otelcilik Taşımacılık Nakliyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tourist Market Turizm Otelcilik Taşımacılık Nakliyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Demiral ve Maıs Shewaıkanı ortaklığında kuruldu. 

Memfis İnşaat Malzemeleri Gayrimenkul Taşımacılık ve Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Memfis İnşaat Malzemeleri Gayrimenkul Taşımacılık ve Hafriyat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabahattin Aytürk tarafından kuruldu.

KNK Gayrimenkul Taşımacılık İnşaat Haberi

KNK Gayrimenkul Taşımacılık İnşaat

KNK Gayrimenkul Taşımacılık İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bezat Konuklu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da kuruldu. KNK Gayrimenkul Taşımacılık İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


KNK Gayrimenkul Taşımacılık İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, A.Kahveci Mahallesi, Y.Sultan Selim Bl. Perlavista AVM A Blok Kat:7...