22 / 05 / 2024

koaceli projeleleri

koaceli projeleleri

Büyükşehir Belediyesi, Gölcük’te Barbaros Hayrettin Paşa ile İhsaniye Sahil parklarını bakımsız ve yetersiz olan eski köprüyü kaldırarak modern bir köprüyle birleştirdi. İhsaniye Sahil Caddesi ve Altıncan Sokak’ta da asfalt çalışmaları tamamlandı.

İSU'dan Koaceli'ye 3,2 milyon TL'lik yatırım!

Kocaeli su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSU), İzmit’e bağlı Sapakpınar ve Karaabdülbaki mahallelerini sağlıklı ve düzenli altyapıya kavuşturmak için hazırladığı projenin inşaat çalışmalarına başladı.

Koaceli Kartepe'ye 35 milyon dolarlık otel inşa edilecek!

Kocaeli’nin en büyük konaklama merkezi olma iddiasıyla, Kartepe’ye 35 milyon dolara mal olacak olan Hilton Otel’in imzaları atılıyor.

Paradise Konakları Kocaeli Bahçecik'te yükseliyor! 375 bin TL!

Paradise Konakları Nokta Yapı imzası taşıyor. Proje Koaceli Bahçecik'te yükseliyor. Toplamda 5 adet villadan oluşan Paradise Konaklarında anahtar teslim villaların fiyatları 375 bin TL'den başlıyor.

koaceli projeleleri Haberi

koaceli projeleleri


Büyükşehir Belediyesi, Gölcük’ün iki dev parkını modern bir köprüyle birleştirdi. 17 Ağustos Depremi'nde sular altında kalan ve ardından yapılan çalışmalarla Gölcük’e kazandırılan Barbaros Hayrettin Paşa ile İhsaniye Sahil parkları arasında yapılan modern yaya köprüsü kullanıma hazır hale geldi. Yetersiz ve bakımsız köprü sökülerek yerine 140 metre uzunluğundaki yeni ve modern çelik köprü ise İhsaniye Sahil Caddesi ile Altıncan Sokak’a bağlandı.


GÜVENLİK İÇİN TAM DONANIM



Çalışma kapsamında bin 200 m3 kazı dolgu, 174 ton çelik köprü, 270 m3 beton, 20 adet kazık, 65 ton nervürlü demir, 2 adet kenarayak, 60 m3 taş duvar, 350 ton plentmiks temel, 520 ton asfalt, 300 metre uzunluğunda bordür, 850 m2 tretuvar imalatı yapıldı. İhsaniye Sahil Caddesi ve Altıncan Sokak’ta da asfalt çalışmaları tamamlandı. Çizgilerin çekilmesinin ardından...