07 / 07 / 2024

kobilere destek 2020

kobilere destek 2020

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, koronavirüs pandemisinin KOBİ’lerin ticari faaliyetleri üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla "E-Ticaret olarak KOBİ’lerin Yanındayız" dayanışma kampanyasını başlattıklarını bildirdi.

2020'de 2,48 milyar lira destek ödemesi yapıldı!

Ticaret Bakanı Pekcan, "2020'de ihracatçıya 1,9 milyar lira, hizmetler sektörü ihracatına 588,3 milyon lira, toplamda 2,48 milyar lira destek ödemesi yapıldı." dedi.

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

2020-2022 dönemi hayvancılık yatırım destekleri belirlendi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenecek illerde 2020-2022 döneminde uygulanacak hayvancılık yatırımlarına ilişkin destek oranları belli oldu.

İzmir'de 2020 yılında 22 projeye 18 milyon liralık destek!

İzmir Kalkınma Ajansı, 2020 yılından destek almaya hak eden 22 proje ile hibe sözleşmesine imza attı. 22 projeye 18 milyon lira destek sağlanacak.

Konut hesabı 2020!

Devlet, ev sahibi olmak isteyenlere destek veriyor. Peki konut hesabı uygulamasına 2020 desteği ne kadar? İşte Konut hesabı 2020 destek oranı...

BAKKA'dan sanayi projelerine 20 milyon liralık destek!

BSanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda faaliyetlerine devam eden BAKKA, 2020 Yılı Sanayi ve Çevre Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında proje teklif çağrısında bulundu.

Turizme tanıtım desteği!

Genç girişimci Ezgi Temurtaş, küçük ve orta ölçekteki işletmelere reklam tanıtım desteği sağlamak için hayata geçirilen 'Kobilere Destek Programı'm, Akdeniz ve Ege bölgesinde turizm sektörüyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Turizm sektörüne yeni yıl müjdesi!

Abdullah Koçoğlu tarafından küçük ve orta ölçekteki işletmelere reklam tanıtım desteği sağlamak amacıyla başlatılan 'Kobilere Destek Programı'nı, Akdeniz ve Ege bölgesinde turizm sektörüyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Abdülkadir Kurtul, çözüm sürecine destek için Diyarbakır'a yatırım yapıyor!

Çözüm süreci ve yeni teşvik uygulamasının yürürlüğe konulmasının ardından Türkiye'nin önde gelen tekstil firmalarından biri, çözüm sürecine destek vermek için Diyarbakır'da kentin en büyük özel sektör yatırımını gerçekleştiriyor...

EXPO 2020 'nin hangi şehirde düzenleneceği bugün belli oluyor!

İzmir 'in ikinci kez aday olduğu dünyanın en önemli organizasyonlarından EXPO'nun 2020 yılında hangi şehirde düzenleneceğinin belirleneceği BIE Genel Kurul toplantısı, Paris'teki OECD binasında başladı

Konut sektöründen BDDK'ya destek!

BDDK'nın kredilere ilişkin yeni düzenleme getiren çalışmasına konut sektöründen destek geldi. Sektör temsilcileri, bu düzenlemenin lüks ve gereksiz tüketimi kısarken, insanların asıl ihtiyacı olan konut alımını daha cazip kılacağını belirtiyor...

Ömer Çelik: İzmir EXPO 2020'ye ev sahipliği yapacak donanımda!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye'nin hasta hakları ve sağlık konusunda köklü bir geçmişe sahip, İzmir'in de EXPO 2020'ye ev sahipliği yapacak donanımda olduğunu söyledi....

EXPO 2020'nin kazananı bugün belli olacak!

Hürriyet Gazetesi'nden Arzu Çakır Morin'in haberine göre; İzmir’in ikinci kez aday olduğu Expo 2020 yarışının kazananı bugün Paris’te OECD binasında toplanacak Uluslararası Fuarlar Birliği BİE’nin 167 delegesi tarafından belirlenecek.

kobilere destek 2020 Haberi

kobilere destek 2020

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yaptığı yazılı açıklamada, tüm dünyayı olumsuz etkileyen pandemi sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi ile KOBİ’lere birçok önemli desteğin sağlandığını, bunun yanı sıra Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca da çeşitli destek paketlerinin hayata geçirildiğini belirtti.

Bakanlık olarak KOBİ’lerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Pekcan, "KOBİ’lerimiz hem iç ticaretin aksamaması hem de vatandaşlarımız evde kalırken ihtiyaçlarını karşılamak için cansiperane çalışıyorlar. Onlar ticaret hayatımızın asıl kahramanları." değerlendirmesinde bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Pekcan, Bakanlık olarak KOBİ ve iş insanlarıyla sürekli temas halinde olduklarını, onların sıkıntılarını, taleplerini dinlediklerini ve çözüm önerilerini değerlendirdiklerini belirterek şunları kaydetti: "Kovid-19 pandemisinin KOBİ’lerin ticari faaliyetleri üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak, KOBİ’lerin bu dönemde...