25 / 07 / 2024

koç ikiz kuleleri ankara iletişim

koç ikiz kuleleri ankara iletişim

Koç Kuleleri Ankara Söğütözü ofis fiyatları metrekare olarak 5 bin 500 lira ile 8 bin lira arasında değişiyor. 32 katlı 2 kule olarak tasarlanan Koç Kuleleri Mayıs 2015'te teslim edilecek...

Dünyanın en yüksek ikiz kuleleri Kamboçya'da yapılacak!

Çinli iki şirketin oluşturduğu konsorsiyum, Kamboçya'da dünyanın en yüksek ikiz kulelerini yapmak üzere anlaşma imzaladı.

Gökdelen Kuleleri'nin ortağı FETÖ soruşturmasında gözaltında!

Karadeniz'in 36 katlı en büyük ikiz kuleleri olarak bilinen Gökdelen Kuleleri'nin ortaklarından olan işadamı Servet Keskinsoy, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Diyarbakır’ın ikiz kuleleri tıraşlandı!

Diyarbakır'da 1998 yılında verilen ruhsatla yapımına başlanan ve 2003 yılında 'uçuş mania kriterlerinde uçuşlar için risk taşıdığı' gerekçesiyle yapımı durdurularak ruhsatı iptal edilen 22 katlı ikiz kulelerde 45 gün önce başlayan tıraşlama sona erdi.

Manisa'nın İkiz Kuleleri açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı ve prestij projeleri arasında yer alan, bir kulesinde MASKİ diğerinde Oda ve Derneklerin yer aldığı İkiz Kuleler düzenlenen muhteşem bir törenle açıldı.

Manisa'nın ikiz kuleleri bugün açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı ve prestij projeleri arasında yer alan MASKİ ve Oda-Dernekler Hizmet Binası, bugün saat 17.30’da düzenlenecek törenle açılıyor.

Diyarbakır’ın ikiz kuleleri tıraşlanıyor!

Diyarbakır’da, 1998 yılında alınan ruhsat ile yapılmaya başlanan ve 2003 yılında ’uçuş mania kriterlerinde uçuşlar için risk taşıdığı’ gerekçesiyle yapımı durdurularak ruhsatı iptal edilen 22 katlı ikiz kuleler, mahkeme kararı ile tıraşlanmaya başlandı.

Diyarbakır'ın ikiz kuleleri kısaltıldı!

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçesi'ndeki 2 bina için Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığının başvurusu üzerine 'uçuş mania kriterlerini tehdit ettiği' gerekçesiyle kısaltılma kararı alınmıştı. Bu kapsamda binaları yapan Polat İnşaat uçuş güvenliğini tehdit eden katları yıkmaya başladı.

İzmir Bayraklı Folkart Kuleleri'nde Türk Bayrağı'na yer verildi!

Ankara Kızılay'daki terör saldırısının ardından Bayraklı'daki Folkart'ın ikiz kuleleri de, teröre tepki için kırmızı beyaza büründü. Folkart Kuleleri'nin zirvesindeki dijital ekranda gece boyunca, reklam yerine Türk Bayrağı görüntüsü yeraldı.

Folkart hedeflerini büyütüyor!

Folkart, Türkiye'nin en büyüğü olacak Yaptığı yatırımlarla hızla büyüyen Folkart hedeflerinide büyütüyor. Folkart Towers 27 hin metrekare arsa içerisinde 200 metre yüksekliği ile Avrupa'nın en yüksek ikiz kuleleri arasında yer alıyor

İzmir Highlife Tower projesi için çalışmalar başladı!

Türkiye’nin en uzun ikiz kuleleri Folkart Towers’ı İzmir’de inşa eden Folkart Yapı, şimdi de 375 metre uzunluğundaki Highlife projesi için kolları sıvadı.

Ankara'daki Koç Kuleleri'ne para cezası!

Çankaya Belediye Meclisi'nde kaçak Koç Kuleleri'ne hangi gerekçeyle 13.5 milyon TL'lik ceza indirimi yapıldığı soruldu.

Ankara'daki Koç Kuleleri ile ilgili soruşturma başlatıldı!

Mahkemenin durdurma kararına rağmen Söğütözü Caddesi üzerinde yapımı süren kaçak Koç Kuleleri ile ilgili soruşturma başlatıldı. Suç duyurusunda bulunan vatandaş Önder Gökçekaya, Mimarlar Odası Başkanı Karakuş'u davaya müdahil olmaya çağırdı.

2006 yılında Tat Towers'a yabancılar talip!

2006 yılında işadamı Salih Tatlıcı'nın Zincirlikuyu'daki ikiz kuleleri için yabancı taliplerle görüşmeler yapılıyormuş. Zincirlikuyu'da, şehrin en önemli bağlantı yolları üzerinde yer alan binanın iç detayları müstakbel alıcı tarafından tamamlanacakmış.

koç ikiz kuleleri ankara iletişim Haberi

koç ikiz kuleleri ankara iletişim


Koç Grubu ve Akgül İnşaat tarafından hayata geçirilen Koç Kuleleri projesi Ankara Söğütözü bölgesinde inşa ediliyor. Koç Kuleleri Ankara Söğütözü ofis fiyatları öncesinde proje hakkında bilgi verelim.


Ankara Koç Kuleleri projesi 17 bin 780 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Toplam inşaat alanı 100 bin metrekare olan Koç Kuleleri projesinde 86 adet ofis ve 32 adet mağaza yer alıyor.


Koç Kuleleri Ankara'da 32 katlı iki kule olarak tasarlandı. Oto - Koç arsası üzerinde yükselen Koç Kuleleri projesinde ofisler 214 metrekare ile 962 metrekare arasında farklılık gösteriyor.



Koç Kuleleri Ankara Söğütözü ofis fiyatları!


Koç Kuleleri Ankara Söğütözü ofis fiyatları metrekare olarak 5 bin 500 lira ile 8 bin lira arasında değişiyor. Ankara Koç Kuleleri teslim tarihi Mayıs 2015 olarak belirtiliyor.


Koç İkiz Kuleleri Ankara projesinde 32...