06 / 05 / 2024

Koç inşaat izmir projeleri

Koç inşaat izmir projeleri

Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, İzmir'e kazandıracakları yeni yatırımlarının iş seyahatleri yapan kişilerin ihtiyaçlarına yanıt vereceğini söyledi. Koç İnşaat, Gaziemir'de bir otel projesine imza atıyor.

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Koç tarafından kuruldu.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? Bazı ahşap modelleri derledik. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Ko İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Ko İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Örs tarafından kuruldu.

Adıyaman Koçali Barajı'nın inşaatı meclis gündeminde!

Adıyaman'daki Koçali Barajı inşaatı nedeniyle baraj gölü altında kalan bazı yerleşim yerlerinin yerinin değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Marmara Bölgesi’nin en önemli sağlık kuruluşlarının başında gelen KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin kaba inşaatı bitti. Dev sağlık kampüsünün bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi!

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi İzmir Torbalı'da inşa ediliyor. Yaz kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinat veriliyor yüzde 50'lik bedel teslim tarihinde ödeniyor. 

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Koç tarafından kuruldu. 

Mrt Koç İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Koç İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kasım Koç tarafından kuruldu.

Kenan Koç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Koç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kenan Koç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Koç İnşaat'tan özel kredi avantajı!

1978 yılında, inşaat malzemeleri satışı ve imalatıyla sektöre giren, Doğan Koç'un kurduğu "Koç İnşaat", bugün inşaat sektöründe saygın bir yere sahip.

Koşuyolu'ndaki otel inşaatı protesto edildi!

Koşuyolu’da eski Darüşşafaka arazisinde Taşyapı A.Ş. tarafından yapılmak istenen otel inşaatı, Koşuyolu Çevre Gönüllüleri tarafından protesto edildi.

Aydın Koçarlı yeni belediye binası inşaatı çöktü: 4 yaralı!

Koçarlı Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında beton döküldüğü sırada göçük meydana geldi. Göçükte 2 işçi kalıpların altında kalırken, 2 işçi de göçüğün meydana geldiği katlar arasında asılı kaldı.

Koç inşaat izmir projeleri Haberi

Koç inşaat izmir projeleri

36 yıllık geçmişiyle gayrimenkul sektöründe faaliyetlerine devam eden Koç İnşaat, Mia Residence ve Doğa Park projelerinin ardından Gaziemir'de bir otel projesine imza atıyor. 2015 ortalarında tamamlanması öngörülen projenin, 76 odalı bir iş oteli olması hedeflendi. Toplam 10 milyon dolara mal olması planlanan otel, ulusal ve uluslararası toplantılara ev sahipliği yapacak.


Şehir merkezine yakın

Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, İzmir'in en hızlı gelişen bölgelerinden Gaziemir'de, Akçay Caddesi'nde hayata geçirilecek projenin yeni fuar alanına, havalimanına ve şehir merkezine yakınlığı ile ön plana çıktığını dile getirdi. Koç, otelin çevre yollarına bağlantıları sayesinde gerek iş seyahatinde olanlar; gerekse tatil yapanlar için iyi bir seçim olacağını belirtti. 76 odası bulunan otel projesinde odaların yoğun iş seyahatleri yapan kişilerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlandığını söyleyen Koç,...