05 / 05 / 2024

koç inşaat izmir yeni otel projesi

koç inşaat izmir yeni otel projesi

Bugüne kadar çok sayıda konut ve işyeri projeleriyle inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Koç İnşaat, otel yatırımına hazırlanıyor. Gaziemir Yeni Fuar Merkezi, Koç İnşaat'a otel yatırımı kararı aldırdı..

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Koç tarafından kuruldu.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? Bazı ahşap modelleri derledik. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Ko İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Ko İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Örs tarafından kuruldu.

Adıyaman Koçali Barajı'nın inşaatı meclis gündeminde!

Adıyaman'daki Koçali Barajı inşaatı nedeniyle baraj gölü altında kalan bazı yerleşim yerlerinin yerinin değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Marmara Bölgesi’nin en önemli sağlık kuruluşlarının başında gelen KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin kaba inşaatı bitti. Dev sağlık kampüsünün bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi!

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi İzmir Torbalı'da inşa ediliyor. Yaz kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinat veriliyor yüzde 50'lik bedel teslim tarihinde ödeniyor. 

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Koç tarafından kuruldu. 

Mrt Koç İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Koç İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kasım Koç tarafından kuruldu.

Kenan Koç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Koç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kenan Koç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Koç İnşaat'tan özel kredi avantajı!

1978 yılında, inşaat malzemeleri satışı ve imalatıyla sektöre giren, Doğan Koç'un kurduğu "Koç İnşaat", bugün inşaat sektöründe saygın bir yere sahip.

Koşuyolu'ndaki otel inşaatı protesto edildi!

Koşuyolu’da eski Darüşşafaka arazisinde Taşyapı A.Ş. tarafından yapılmak istenen otel inşaatı, Koşuyolu Çevre Gönüllüleri tarafından protesto edildi.

Aydın Koçarlı yeni belediye binası inşaatı çöktü: 4 yaralı!

Koçarlı Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında beton döküldüğü sırada göçük meydana geldi. Göçükte 2 işçi kalıpların altında kalırken, 2 işçi de göçüğün meydana geldiği katlar arasında asılı kaldı.

koç inşaat izmir yeni otel projesi Haberi

koç inşaat izmir yeni otel projesi

Bugüne kadar çok sayıda konut ve işyeri projeleriyle inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Koç İnşaat, otel yatırımına hazırlanıyor. İzmir'i fuarlar ve kongreler kenti yapma hedefine ulaşmak amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziemir'de 337 bin metrekare alan üzerinde inşaat çalışmaları devam eden Yeni Fuar Merkezi, Koç İnşaat'a otel yatırımı kararı aldırdı. Yeni fuar alanına yakın olmak amacıyla Gaziemir'de arsa satın alan Koç İnşaat, 4 yıldızlı 100 yataklı otel yatırımı için 2014 yılında temel atacak. 

Yaklaşık 10 milyon dolarlık yatırım yapmayı öngören Koç İnşaat, otel yatırımını Yeni Fuar Merkezi'nin açılışına yetiştirmeyi hedefliyor. Mia Residence, Doğa Park Evleri gibi lüks konut projelerine imza atan Koç İnşaat, bu proje ile konut projelerindeki başarısını otel yatırımına taşımayı hedefliyor. 



Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, İzmir'i fuarlar...