03 / 05 / 2024

koç kuleleri 2014

koç kuleleri 2014

Akgül inşaat, Koç ve CHP Milletvekili Sinan Aygün ortaklığında inşa edilen Koç Kuleler için tanıtım yemeği düzenlendi. Tanıtım yemeğine Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ev sahipliği yaptı.

Koç Üniversitesi 4 ek bina inşa ediyor!

2014'ten bu yana  Koç Üniversitesi'nin eğitim ve araştırma faaliyetleri alanında hizmet veren  Koç Üniversitesi Topkapı Kampüsü'ne 4 ek bina inşa edilecek. 

Koşuyolu-Altunizade'de metrekare fiyatı 6 bin dolara dayandı!

Koşuyolu ve Altunizade hızla değerleniyor. 2013-2014 yıllarında yeni projelerde birim metrekare fiyatı 4 bin dolar iken, bugün markalı projelerde bu oranın 6 bin dolara yükseldi.

Ankara'daki Koç Kuleleri'ne para cezası!

Çankaya Belediye Meclisi'nde kaçak Koç Kuleleri'ne hangi gerekçeyle 13.5 milyon TL'lik ceza indirimi yapıldığı soruldu.

Ankara'daki Koç Kuleleri ile ilgili soruşturma başlatıldı!

Mahkemenin durdurma kararına rağmen Söğütözü Caddesi üzerinde yapımı süren kaçak Koç Kuleleri ile ilgili soruşturma başlatıldı. Suç duyurusunda bulunan vatandaş Önder Gökçekaya, Mimarlar Odası Başkanı Karakuş'u davaya müdahil olmaya çağırdı.

İnşaat Mühendisi Ali Koç'un geçici durdurma işlemi iptal edildi!

İnşaat Mühendisi Ali KOÇ tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 3. İdare Mahkemesi 08.04.2015 tarihli ve E.2014/1732-K.2015/566 kararı ile geçici durdurma işlemi iptal edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Koç Kuleleri yalıtım için Wooler'ı tercih etti!

Ankara’nın hızla gelişen yeni gözdesi İncek bölgesinde yapımı devam eden Enpark Beytepe projesi, Eskişehir yolunda yükselen West Gate Residence ve Söğütözü’nde yapımı devam eden Koç Kuleleri de yalıtım ihtiyacı için Wooler Taş Yününü tercih etti.

Koç Holding 7 Nisan'da kâr payı dağıtacak!

2014 kar payının açıklanmasından sonra, Koç Holding hisse başına brüt 0.197 TL, net 0.1675 TL nakit kâr payı dağıtımını genel kurula sunacak.

Koç Holding 2014 yılında 7,6 milyar TL’lik yatırım yaptı!

Koç Holding, 2014’te yaptığı yatırımlarla net kârını 2,7 milyar TL’ye çıkardı. Koç Holding CEO’su Turgay Durak yurtdışında büyümeye yönelik projelere, yeni ürün, Ar-Ge ve teknolojik yatırımlara devam edeceklerini söyledi..

Koç Holding net kârını artırdı!

Koç Holding'in 2014 net kârında, KAP'a bu sabah yapılan açıklamaya göre şirketin 2014 toplam hasılatı ise 3.7 artışla 68.62 milyar TL oldu.

Superbrands 2014'te VİKO Süper Marka seçildi!

Türkiye'nin sektöründeki en saygın markalarının yer aldığı Superbrands 2014 sonuçları açıklandı. VİKO'nun marka algısındaki güçlü ve öncü pozisyonunu bir kez daha tescillemiş oldu.

Ankara Koç Kuleleri projesinde yangın!

Ankara'da Koç Kuleleri'nin bodrum katında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında yangın büyümeden kontrol altına alındı. Halk Bankası Genel Müdürlüğü'nün garaj bölümünde çıkan yangın da itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Koç Kuleleri yıkılacak mı?

Ankara Çukurambar'da mühürlenmesine rağmen inşaatı devam eden Koç Kuleleri'ne İmar Kanunu'nun 42'nci maddesi gereği 15 milyon TL para cezası verildi. Projede düzeltme yapılmazsa yıkım gerçekleşebilir...

Kadıköy Belediyesi Koşuyolu'nda bina yaptıracak!

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Koşuyolu'nda bulunan Acıbadem Polis Merkez Amirliği Binası'nın yapım işi 9 Aralık 2014 günü saat 10:00'da ihale ediliyor.

koç kuleleri 2014 Haberi

koç kuleleri 2014


Akgül inşaat, Koç ve CHP Milletvekili Sinan Aygün ortaklığında inşa edilen Koç Kuleler için tanıtım yemeği düzenlendi. Tanıtım yemeğine Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ev sahipliği yaptı. Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Akgül inşaat ve CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün ortaklığında Sögütözü'nde inşa edilen Koç Kuleleri'nin tanıtım yemeği için Ankara'ya geldi. Tanıtım yemeğine Rahmi Koç'un yanı sıra Akgül inşaat'ın sahibi Ömer Akgül ve Sinan Aygün de katıldı. Yemekte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Ankara iş dünyasının önemli isimleri de bulundu. Ankaralı işadamı Koç, inşaatı devam eden kuleleri yerinde incelemek için kafasına baret takıp işçilerle birlikte inşaat alanını gezdi, inşaat çalışmalarının hızla sürdüğünü belirten Koç, yakın zamanda projenin tamamlanacağını ifade etti.


İLGİ YOĞUN...