01 / 07 / 2024

koca yapı

koca yapı

Koca Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 19 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Süleyman Özhan Koca tarafından kuruldu...

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Bakan resmen açıkladı! Yılda iki defa yapılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilaç fiyatlarında gerçekleşen kur düzenlemesine yönelik konuştu. Bakan Koca, ilaç fiyatlarında senede bir defa gerçekleşen kur güncellemesinin yerli üreticiyi korumak ve ilaç temininde sorun yaşamamak amacıyla bundan böyle 6 ayda bir yapılacağını ifade etti.

Sağlık personeli KPSS tercihleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar..

Sağlık Bakanlığı geçen sene olduğu gibi bu sene de 42 bin 500 personel alacak. İkinci etap Sağlık Bakanlığı alımları ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan açıklama yapılması bekleniyor.

Bakan Koca açıkladı! 12 bin 700 atama yapılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı. Koca 12 bin 700 atama yapılacağını duyurdu. İşte detaylar!

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Koca tarafından kuruldu.

SON DAKİKA... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı: 59 bin atama yapılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, en geç 15 Ocak'a kadar 27 bin hekimin açıktan atamalarını yapacaklarını açıkladı. Koca, doktorların verimliliğini artırmaya çalıştıklarını ifade ederek, bunun için de “32 bin tıbbi sekreter alacağız” dedi.

İncity Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İncity Yapı Anonim Şirketi Silivri’de  10 milyon TL sermaye bedeli ile Güngör Koca ve Gündoğan Koca tarafından kuruldu.

Mk Yapı1 Gayrimenkul Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mk Yapı1 Gayrimenkul Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Koca tarafından kuruldu.

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kocaçınar tarafından kuruldu.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ordu, Çorum, Tokat, Amasya, Sinop ve Samsun'un sağlık müdürleri ve saha koordinatörlerinin katılımıyla Samsun Sağlık Müdürlüğü'nde yapılan değerlendirme toplantısı sonrasında proje ve yatırımlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sağlık çalışanlarının maaşlarından kesinti yapılmayacak!

Fahrettin Koca "Salgından etkilenerek görev yapamayan aile hekimleri ile aile sağlığı çalışanlarının maaşlarından artık kesinti yapılamayacak. Ayrıca COVID-19 hasta takibine göre 3 ay süreyle ek ödeme verilecek. Emeklerinin kıymeti karşılıksız olan sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun." dedi.

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

koca yapı Haberi

koca yapı

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Ataşehir Atatürk Mahallesi 35 Ada Zümrüt Sitesi Blok 9 Daire:5 adresinde faaliyete geçirildi. 19 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Süleyman Özhan Koca tarafından...