14 / 05 / 2024

kocabaş yapı termik santral inşaatı

kocabaş yapı termik santral inşaatı

Bugüne kadar inşa ettiği depolama alanı ve sanayi yapılarıyla sektörde öne çıkan firmalardan biri olan Kocabaş Yapı, depolama alanlarının inşaatının yanı sıra termik santral inşaatlarına da yoğunlaştı...

Tiw Company İnşaat Ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiw Company İnşaat Ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferruh Kocabaş tarafından kuruldu. 

Kocabaş İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocabaş İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İlhan Solak tarafından 500 bin TL sermaye ile 28 Eylül'de kuruldu.

Silivri'de termik santral projesine tepki!

Silivri'de yapılması planlanan termik santral projesine karşı etkinlik düzenlendi. Termik santral yerine güneş enerjisine yönelmek gerektiğini belirtildi.

Amasra Hema Termik Santrali'ne itiraz var!

Amasra’da Hema Termik Santrali’nin yapımına olanak sağlayan imar planlanın değiştirilmesine karşı harekete geçen Bartın Plartformu #İtirazımVar sloganı ile Bartın ve Amasra’da imza stantları açtı.

Bartın'da termik santral için çevre düzeni planları değişti!

Bartın'ın tarihi ve turistik, ilçesi Amasrada kurulması planlanan termik santral ve ek projelerinin gerçekleştirilmesi için değişiklik yapıldı.

Amasra Termik Santral projesi 11 bin kişiyi iş sahibi yapacak!

Bartın'ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra'ya ilk termik santral projesini yapmaya hazırlanan şirketten yapılan açıklamada, çevreye, doğaya ve insan sağlığına duyarlı bir enerji santrali inşa edileceği belirtildi.

Çanakkale Helvacı Termik Santrali projesinin ÇED toplantısı 29 Eylül'de!

İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım San. A.Ş., Çanakkale İli, Çan İlçesi, Helvacı Köyü sınırları dahilinde Helvacı Termik Santrali projesinin yapılması planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 29 Eylül'de.

Ankara Çayırhan B Termik Santrali'nin halk toplantısı 21 Temmuz'da!

Ankara İli, Nallıhan ve Beypazarı İlçeleri, Çayırhan tarafında yapılacak olan Çayırhan B Termik Santrali projesinin halk toplantısı 21 Temmuz'da yapılacak.

Elbistan A Termik Santrali yenileme ihalesi 13 Temmuz'da!

Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Afşin-Elbistan A Termik Santral İşletmesi'nde yapılacak olan yenileme çalışmaları için ihale ilanı yayınladı. Elbistan A Termik Santrali yenileme ihalesi 13 Temmuz'da.

Aliağa-Foça Termik Santrali'nin ÇED olumlu raporuna bilirkişi kararı!

Aliağa ile Foça arasında ENKA şirketi tarafından yapılmak istenen termik santralle ilgili bilirkişi keşfinin raporu açıklandı. ÇED olumlu kararının yetersiz olduğu kanısına varıldı.

Bursa Demirtaş Termik Santrali'ne ikinci kez durdurma!

Bursa 2’nci İdare Mahkemesi, Demirtaş'ta yapılmak istenen termik santral hakkında ikinci kez yürütmeyi durdurma kararı aldı. Proje çevreciler, akademik odalar ve bölge sakinlerinin tepkisine neden olmuştu.

Hatay Güney Akdeniz Entegre Termik Santrali'ne ÇED olumlu raporu!

Güney Akdeniz Entegre Termik Santrali Arsuz’un Kale mevkiinde projelendirildi. Denize sıfır noktada yapılması planlanan santral için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çevresel etki değerlendirme (ÇED) olumlu raporu verildi.

İzmir Aliağa Termik Santrali’ne ÇED davası açıldı!

İzmir’in Aliağa İlçesi’nde, İzdemir Enerji Elektrik Üretim tarafından yapılması planlanan termik santralin ikinci ünitesiyle ilgili verilen ‘Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) olumlu kararının iptali için, 14 kişi ve oda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na d

kocabaş yapı termik santral inşaatı Haberi

kocabaş yapı termik santral inşaatı


Bugüne kadar inşa ettiği depolama alanı ve sanayi yapılarıyla sektörde öne çıkan firmalardan biri olan Kocabaş Yapı, depolama alanlarının inşaatının yanı sıra termik santral inşaatlarına da yoğunlaştı. Firma, gelecek yıl da bu alandaki çalışmalarını sürdürerek, yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. 


Ağırlıklı olarak depolama ve sanayi yapılan üzerine çalıştıklarım anlatan Kocabaş Yapı Genel Müdürü Kerem Kocabaş, geçen yıl termik santral inşaadanna da yoğunlaştıklarını söyledi. Söz konusu tesislerin betonarme inşaatlannı yaptıklannı kaydeden Kocabaş, geçen yıl başlayıp bu yıl tamamladıklan projelerin yanında bu yıl yeni başladıklan projeler bulunduğunu da anlattı. 


İzmir'de İzdemir Enerji'nin termik santral inşaatının sürdüğü bilgisini veren Kocabaş, "Aynca Süopi'de Ciner Holding'in termik santrali devam ediyor. Her iki proje de önümüzdeki yıl tamamlanacak. Aynca yine bu sektörde üç yeni proje için görüşmelerimiz...