14 / 05 / 2024

kocabaş yapının termik santral inşaatı nerede

kocabaş yapının termik santral inşaatı nerede

Bugüne kadar inşa ettiği depolama alanı ve sanayi yapılarıyla sektörde öne çıkan firmalardan biri olan Kocabaş Yapı, depolama alanlarının inşaatının yanı sıra termik santral inşaatlarına da yoğunlaştı...

Ant Yapı'nın acı günü! Ali Yaşar Yılmaz vefat etti!

Ant Yapı'nın Ant Yapı'nın ortağı Hasan Hüsnü Yılmaz'ın oğlu Ali Yaşar Yılmaz vefat etti. Ant Yapı taziye ilanı yayınladı.

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Arıkan Yapı'nın acı günü! Osman Arıkan vefat etti!

Arıkan Yapı'nın aile büyüğü eğitimci, öğretmen Osman Arıkan hayatını kaybetti...

Mekan Yapı'nın acı günü! Hanife Yılmaz vefat etti!

Mekan Yapı'nın ortakları Dursun Yılmaz, Tahsin Yılmaz ve Asım Yılmaz'ın anneleri Hanife Yılmaz hayatını kaybetti...

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Barçın Canbolat Ant Yapı'nın Antwell projesini değerlendirdi!

Psikolog Barçın Canbolat, Ant Yapı'nın Antwell projesini değerlendirdi. Canpolat, ''kişinin kendini güvende hissedeceği bir ortamda yaşaması, dilediğinde sağlık desteği alabileceğini bilmesi, harika'' dedi. 

Sur Yapı'nın 2018 ciro hedefi 1,7 milyar TL!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada, Sur Yapı'nın 2018 portföyünün 11 milyar lira olacağını ve gelecek yıl 1,7 milyar TL ciro hedefi koyduklarını belirtti.

Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı Konut'a satıldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı Konut'a satıldığı bildirisi yayınlandı.

Sinpaş Yapı'nın Sinpaş GYO'ya devrini SPK onayladı!

Sinpaş Yapı'nın tam bölünme suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün Sinpaş GYO'ya devri için hazırlanan SPK tarafından onaylandı. 

Ametist Park ile Ankara'nın tam orta noktasına yatırım yapın!

Büyük inşaat projelerine imza atan ICK Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru "Ametist Park projemize geleceğin Ankarasının tam orta noktasında yer almak isteyenler büyük ilgi gösteriyor."dedi.

Sinpaş Yapı'nın Sinpaş GYO'ya devri onaylandı!

SPK, Sinpaş GYO tarafından Sinpaş Yapı'nın tam bölünmesi suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerin bir bölümünün devralınmasını onaylandı. 

Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı'ya satıldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada; Karmen Yapı'nın hisselerinin Metal Yapı Konut'a toplam 22 milyon 310 bin TL'ye satıldığı söylendi.

Hiçbir çürük yapının temeli atılamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Hedefimiz 150-200 bini İstanbul'da olmak üzere yılda 500 bin, 15 yılda ise 7,5 milyon konutu dönüştürmek. Artık Türkiye Cumhuriyeti topraklarında hiçbir çürük yapının temeli atılamayacak" dedi.

kocabaş yapının termik santral inşaatı nerede Haberi

kocabaş yapının termik santral inşaatı nerede


Bugüne kadar inşa ettiği depolama alanı ve sanayi yapılarıyla sektörde öne çıkan firmalardan biri olan Kocabaş Yapı, depolama alanlarının inşaatının yanı sıra termik santral inşaatlarına da yoğunlaştı. Firma, gelecek yıl da bu alandaki çalışmalarını sürdürerek, yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. 


Ağırlıklı olarak depolama ve sanayi yapılan üzerine çalıştıklarım anlatan Kocabaş Yapı Genel Müdürü Kerem Kocabaş, geçen yıl termik santral inşaadanna da yoğunlaştıklarını söyledi. Söz konusu tesislerin betonarme inşaatlannı yaptıklannı kaydeden Kocabaş, geçen yıl başlayıp bu yıl tamamladıklan projelerin yanında bu yıl yeni başladıklan projeler bulunduğunu da anlattı. 


İzmir'de İzdemir Enerji'nin termik santral inşaatının sürdüğü bilgisini veren Kocabaş, "Aynca Süopi'de Ciner Holding'in termik santrali devam ediyor. Her iki proje de önümüzdeki yıl tamamlanacak. Aynca yine bu sektörde üç yeni proje için görüşmelerimiz...