23 / 07 / 2024

kocaeli 2015 okul projeleri

kocaeli 2015 okul projeleri

Yıkılan cezaevi alanına yapılacak olan kampus ile İzmit Lisesi, Gazi Lisesi ve Kız Meslek Lisesi şehir dışına taşınacak. 48 derslik inşaatını da İzmit Belediyesi yapacak.

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Kocaeli Şehir Hastanesi 30 Kasım'da açılacak!

Temeli 2015'te atılan Kocaeli Şehir Hastanesi için sevindiren haber geldi. Yapımı devam eden hastane 30 Kasım 2021'de hizmete açılacak. 

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin akıbetiyle ilgili soru önergesi verildi!

Kocaeli Şehir Hastanesinin yapımının tamamlanmaması ve 2015 tarihinden bu yana yapılan harcama miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Moribah Dukuly'nin cami hayali, okul ve yetimhane projesine vesile oldu!

Liberya'dan 2015'te Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde öğrenim görmeye gelen ve hazırlık sınıfında geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Moribah Dukuly'nin cami hayali, okul ve yetimhane projesine vesile oldu...

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Gölcük'te 7.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

Gölcük İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gölcük İlçesi, Hisareyn Mahallesi 530 ada 1 parselde yer alan 6 katlı okul binasını 7 milyon 502 bin 616 TL'ye icradan satıyor..

Kocaeli Hacımazlı Köyü'ndeki eski okul binası yenilendi!

Geçtiğimiz yıllarda taşımalı eğitime geçen Kandıra Hacımazlı Köyü’nün eski okulu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla baştan aşağı yenilendi.

Kocaeli'de iki yeni okul inşa edilecek!

Milli Eğitim Bakanlığı Kocaeli'nin Çayırova ve Kandıra bölgelerinde 2 ilkokul inşa edecek. İnşa edilecek okullar için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ihale açıldı. 

Kocaeli'deki eski okul lojmanları yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski okul lojmanlarını baştan aşağı yeniliyor.

Kocaeli'de 3 adet okul yaptırılacak!

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çayırova ve Gebze'de toplam 3 adet okul yaptırılacak. İhaleler 2 farklı günde gerçekleştirilecek...

Kocaeli Dilovası TOKİ'de teslimler Kasım'da!

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Dilovası bölgesinde inşa edilen 915 konutun teslimleri Kasım ayında gerçekleşecek. 2015 yılında temeli atılan projede sona yaklaşıldı.

Kocaeli'de bir okul daha spor salonuna kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte bir okulu daha spor salonuna kavuşturuyor.

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul!

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul yapılıyor. 4 kattan oluşacak Villam İlköğretim Okulu 4 Mart 2018'de teslim edilecek.

kocaeli 2015 okul projeleri Haberi

kocaeli 2015 okul projeleri

Türkiye’de örnek birçok projeye imza atan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın göreve geldiği daha ilk günler gündeme getirdiği eğitim kampüsü projesi hayata geçiriliyor. Bilindiği gibi Başkan Doğan, şehir merkezinde bulunan İzmit Lisesi, Gazi Lisesi ve Kız Meslek Lisesi’nin şehir dışında okul kampüsleri şeklinde yapılarak taşınmasını istiyordu. Taşınacak okul yerlerinin de şehrin ihtiyacı olan sosyo-kültürel alanlara dönüştürülmesi yönünde hazırlıklar yapan Doğan, eğitim kampüsünde sona gelindiğini söyledi.


YÜZYILIN İZMİT’İ


Nevzat Doğan, “Göreve geldiğimden bu yana şehrimizi, yeni İzmit sloganıyla geleceğe hazırlıyoruz. Yüzyılın İzmit’ini hazırlıyoruz. Şu anda Gazi Lisesi ve İzmit Lisesi okullarımız maalesef bulundukları fiziki mekânlar nedeniyle çokta arzu ettiğimiz başarıda değiller. Mesela benim dönemimde İzmit Lisesi’nde bir sınıfta bütün öğrenciler üniversiteyi kazanmıştı. O zaman şehrin en iyi, en başarılı okuluydu ama bugün...