25 / 07 / 2024

Kocaeli Alikahya Stadının inşaatı başladı mı

Kocaeli Alikahya Stadının inşaatı başladı mı

TOKİ tarafından Alikahya'ya yapılacak olan yeni stadyumla ilgili 4 ay süren hafriyat çalışmaları sona erdi. Kısa bir süre içerisinde inşaata başlanacak. bu arada resmi temel atma töreni için de hazırlık yapılıyor.

Kocaeli Arena Stadı'nın açılışı neden ertelendi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleştirdiği İzmit Mitinginde ağustosta sona ereceğini açıkladığı Kocaeli Arena’nın darbe girişiminden dolayı 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında açılması bekleniyor.

Kocaeli Arena Stadı 2017 Mart'ta açılacak!

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Alikahya bölgesine yapılan 33 bin kapasiteli Kocaeli Arena Stadı'nın 2017 yılının Mart ayında açılması hedefleniyor.

TOKİ Başkanı Turan Kocaeli Stadı'nı inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Kocaeli’nin Alikahya mevkiinde yaptırılan 33 bin kişilik yeni Kocaeli Stadı inşaatında incelemelerde bulundu. Stadın 6 ayda bitirilmesi hedefleniyor.

Tire Arena stadının temeli 4 Eylül'de atıldı!

İZMİR’in Tire İlçesi’nde, Büyükşehir Belediyesi’nin yapım maliyetinin yüzde 80’ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül’de atıldı.

Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan, amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı ertelendi!

Yıkılıp, yıkılmayacağı ile ilgili uzun süredir spor kamuoyunu meşgul eden Ismetpaşa Stadı'ndan güzel haber sonunda geldi. Ismetpaşa Stadı'nın bir yıl daha yıkılmayacağı kesinleşti.

Alsancak Stadı ve Karşıyaka Stadı'nın yıkımı tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nın yıkılışı ertelendi!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kocaelispor’un iç saha maçlarını hangi statta oynayacağı belirsizliğini koruyordu. Bakan Fikri Işık müjdeyi verdi. İsmetpaşa Stadı’nın yıkılışı bir yıl daha ertelendi

Şükrü Saracoğlu Stadı'nın adı değişti!

Fenerbahçe Kulübü'nün Yıldız Holding ile yaptığı sponsorluk anlaşması sonrası Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yeni ismi belli oldu.

Cahit Bağcı: Çorum Stadı'nın satışına itiraz ve hukuk yolu açıktır!

AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, “Stadın satışına itiraz ve hukuk yolu açıktır. Müdahil olma yetkimiz yok.” dedi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zeminine ısıtma sistemi yapılacak!

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zeminine alttan ısıtma sistemi yapılacağı açıklandı. Danfoss firmasının Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, çim zeminin yenilenmesi ihtiyacı ortadan kalkacağı için 500 bin liralık tasarruf sağlanacağını belirtti.

Vodafone Arena Stadı'nın inşaatına geçici durdurma!

stanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, dün sabah saatlerinde Vodafone Arena Stadı'nın inşaatına giderek çalışmaların 'geçici' olarak durdurulduğu kararını yetkililere bildirdi.

Kocaeli Arena Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Alikahya'da yapım devanı eden Kocaeli Arena Stadı'nda tribün bölümünde üçüncü kat çalışmaları başladı. 33 bin kişilik kapasiteye sahip olacak Kocaeli Arena stadının bitirilmesi için fırına tüm hızıyla çalışmaları sürdürüyor.

Kocaeli Alikahya Stadının inşaatı başladı mı Haberi

Kocaeli Alikahya Stadının inşaatı başladı mı


TOKİ tarafından Alikahya'ya yapılacak olan yeni stadyumla ilgili 4 ay süren hafriyat çalışmaları sona erdi. 

Kısa bir süre içerisinde inşaata başlanacak. bu arada resmi temel atma töreni için de hazırlık yapılıyor. 


HAFTİYAT ÇALIŞMALARI BİTTİ 

TOKİ tarafından Alikahya'ya yapılacak 33 bin kişilik yeni stadyumla ilgili çalışmalar ihale koşulları çerçevesinde, her hangi bir gecikme, aksama olmaksızın devam ediyor. Bilindiği gibi tesisle ilgili ilk kazma mart ayı başında vurulmuştu. Yaklaşık 4 ay süren hafriyat çalışmalarının kısa bir süre önce sona erdiği öğrenildi


TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILACAK 

Önümüzdeki günlerde inşaata başlanacağı, bunun için de beton santralinin kurulduğu, resmi temel atma töreni için de hazırlık yapıldığı belirtiliyor. Bilindiği gibi ihaleyi Albayraktar-Öztaş ortaklığı almıştı. 127 milyon TL'ya mal olacağı belirtilen yeni stadyumun 800 günde bitirilip teslim edileceği belirtilmişti. 

Alikahya'ya yapılacak olan...