05 / 05 / 2024

kocaeli Altınhan binası yıkım

kocaeli Altınhan binası yıkım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol başkanlığında gerçekleştirildi. Çayırova’daki taksi durak yeri ve İzmit Gündoğdu Kalıcı İş Merkezi’nde bulunan işyerleri kiralandı...

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri 600 milyon TL!

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değerini açıkladı. Bu kapsamda Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri KDV dahil 600 milyon TL oldu.

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değeri 310 milyon TL, KDV dahil değeri ise 365 milyon TL olarak belirlendi. 

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir projesinde yer alan 138 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesinin başvurularını bugün itibariyle başlattı.

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

Kocaeli Derince'ye yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince'de yeni hizmet binası inşa edildiğini açıkladı. Belediyeye ait yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete girecek. 

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

kocaeli Altınhan binası yıkım Haberi

kocaeli Altınhan binası yıkım


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol başkanlığında gerçekleştirildi. Çayırova’daki taksi durak yeri ve İzmit Gündoğdu Kalıcı İş Merkezi’nde bulunan işyerleri kiralandı. Fuar ve Seka alanında bulunan binaların taşınır satım karşılığı olarak ihaleleri kapalı teklif usulüyle yapılan ihaleye satıldı. Yıkım ihalesine 16 firma katıldı. Harun Çoban’a ait teklif, zarf içerisinde olmaması sebebiyle yapılan usul hatasından dolayı değerlendirme dışı kalırken, 15 firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. En yüksek teklifi veren üç firma kapalı zarfla tekrar teklif sundu. En yüksek teklifi veren 312 bin TL ile Ege Metal firması sahibi Ramazan Musaoğlu oldu.


Encümen’de Büyükşehir Belediyesine ait Kocaeli Fuarı içindeki Altınhan binası, Seka içindeki 4. kağıt trafo, 3. kağıt trafo ve su hazırlama binalarının temeli dahil yıkımı, enkazının döküm sahasına...