20 / 05 / 2024

kocaeli arena 2015

kocaeli arena 2015

Geçtiğimiz yıl temeli atılan Kocaeli Arena'nın sekiz ay sonunda yüzde 25'i tamamlandı. Bu yıl sonunda tamamlanması planlanan stadın yetişip yetişmeyeceği merak ediliyor.

Kocaeli Şehir Hastanesi 30 Kasım'da açılacak!

Temeli 2015'te atılan Kocaeli Şehir Hastanesi için sevindiren haber geldi. Yapımı devam eden hastane 30 Kasım 2021'de hizmete açılacak. 

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin akıbetiyle ilgili soru önergesi verildi!

Kocaeli Şehir Hastanesinin yapımının tamamlanmaması ve 2015 tarihinden bu yana yapılan harcama miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Dilovası TOKİ'de teslimler Kasım'da!

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Dilovası bölgesinde inşa edilen 915 konutun teslimleri Kasım ayında gerçekleşecek. 2015 yılında temeli atılan projede sona yaklaşıldı.

Kocaeli Arena Mayıs sonunda açılıyor!

KASK tarafından organize edilen Kocaeli Genç Sporcu Buluşması'nda konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Arena Stadı'nın en geç mayıs ayı sonuna kadar açılacağını açıkladı.

Hatay Arena Stadı'nın yüzde 30'u tamam!

Yapımına 2015 yılında başlanan Hatay Arena’nın yüzde 30’u tamamlandı. 2018’in Eylül ayında hizmete açılması planlanan stadyum 118 milyon liraya mal olacak.

Kocaeli Şehir Hastanesi 2020'de tamamlanacak!

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Cephanelik alanında 2015 yılında yapımına başlanan Kocaeli Şehir Hastanesi ile ilgili olarak, "2020 yılında hastane inşaatı son bulacak" dedi.

Kocaeli İshahçılar’a Güreş Arena yapılacak!

Kocaeli Yerel Kültür Platformu üyeleri, İshakçılar’a kazandırdığı spor kompleksi nedeniyle Başkan Bulut’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

Kocaeli Arena Stadyumu dünyada bir ilk olacak!

Türkiye bir stadına daha kavuşuyor. Mimarisi ile dünyada bir ilk olan stadın bitimine sayılı günler kaldı...

Doğuş GYO'dan Kocaeli imar planı açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 17 Eylül 2015 tarih ve 516 sayılı kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'na Doğuş GYO 11 Ocak'ta iptali istemiyle dava açıldığı bildirilmişti.Dava süreci devam ediyor.

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonunda açılacak!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yapımına 2 yıl önce başlanan Kocaeli Arena Stadyumu'nun yıl sonunda açılması hedefleniyor. 33 bin kişi kapasiteli stadyum 89 bin metrekare alan üzerine kuruluyor.

Kocaeli Arena Stadyumu'nda sona doğru!

Türkiye bir stadına daha kavuşuyor. Mimarisi ile dünyada bir ilk olan Kocaeli Arena Stadyumu'nun bitimine az bir süre kaldı..

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonuna yetişecek!

İzmit'te 33 bin seyirci kapasiteli Kocaeli Arena Stadyumu inşaatında sona gelindi. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ''Yıl sonuna kadar yüzde 99 ihtimalle stadyum bitmiş olacak'' dedi.

Kocaeli Arena Stadı'nın açılışı neden ertelendi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleştirdiği İzmit Mitinginde ağustosta sona ereceğini açıkladığı Kocaeli Arena’nın darbe girişiminden dolayı 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında açılması bekleniyor.

kocaeli arena 2015 Haberi

kocaeli arena 2015

TOKİ tarafından yapılan ve toplam 150 bin metrekare alanda yükselen Kocaeli Arena'da tüm inşaatın yüzde 25'i tamamlandı. Yapılan açıklamaya göre kaba inşaatının yüzde 75'i biten Kocaeli'nin yeni stadyumunun ince işçiliğinde ise şu ana kadar yüzde 5'lik bir kısım tamamlanabilmiş durumda. 

Toplam inşaatın ise yüzde 25'nin tamamlandığını belirten yetkililer, bu yıl sonunda tamamlanması planlanan inşaatı yetiştirmeye çalışıyor. 

Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan inşaatta ince işçiliklere başlandı. 


SEKİZ AY ONCE TEMELİ ATILDI 


İsmetpaşa Stadyumu'nun bulunduğu arazimin satılması üzerine Kocaeli'ne yeni bir stat yapılması gündeme gelmişti. Geçtiğimiz yıl Eylül ayının sonlarında Gençlik ve Spor Bakam'nın da katıldığı törenle temeli atılan Kocaeli Arena'nın inşaatı bir ara yaşanan maddi sıkıntı nedeniyle durma aşamasına gelmişti. Toplam 150 bin metrekare alana yapılacak olan 33 bin kişilik yeni stadın geçen sekiz...