17 / 05 / 2024

Kocaeli Arena Stadında son durum

Kocaeli Arena Stadında son durum

İzmit Alikahya bölgesinde inşaatı hızla devam eden 33 bin kişilik stadyum iyiden iyiye belirginleşmeye başladı. TOKİ, 2017 yılında teslim edeceğini açıkladığı stadı Haziran 2016’da teslim etmek için yoğun bir şekilde gece gündüz demeden çalışıyor.

Kocaeli Arena Mayıs sonunda açılıyor!

KASK tarafından organize edilen Kocaeli Genç Sporcu Buluşması'nda konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Arena Stadı'nın en geç mayıs ayı sonuna kadar açılacağını açıkladı.

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda koltuk montajı yapılıyor!

Malatya Arena Stadının tribünlerine koltuk monte edilmesine başladı. Rengi gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendikten sonra siparişi verilen ve dün Malatya’ya ulaşan koltukların Arena Stadının tribünlerine monte edilmesi işlemi başladı.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Malatya Arena Stadı’nda sona yaklaşıldı!

Yapımına büyük bir hızla devam edilen Malatya Arena Stadı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Gaziantep Arena Stadı'nda sona gelindi!

Gaziantepspor’un 2016-2107 sezonunda maçlarını oynamayı hedeflediği yeni stadı Gaziantep Arena’nın inşaatında sona geliniyor.

Malatya Arena Stadı'nın inşaatı ne durumda?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Turan, stat inşaatını devralan firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Malatya Arena Stadı 2 ay erken teslim edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu.Turan: "Firmaya verdiğimiz yasal süre şubat ayı itibarıyla doluyor ancak müteahhitle görüştük inşallah yıl sonu gibi kabule girmiş olacağız." dedi.

GAP Arena Stadı inşaatında son durum!

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadı'ndaki çim iyileştirme çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Gaziantep Arena Stadı açılıyor!

Gaziantepspor Mali Asbaşkanı Bülent Konca ve As Başkan Mehmet Er, Gaziantep Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Konca "Bursaspor maçını yeni statta oynamak istediğimizi TFF'ye yazılı bir şekilde bildirdik. " dedi.

Kocaeli Arena Stadyumu'nda sona doğru!

Türkiye bir stadına daha kavuşuyor. Mimarisi ile dünyada bir ilk olan Kocaeli Arena Stadyumu'nun bitimine az bir süre kaldı..

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonuna yetişecek!

İzmit'te 33 bin seyirci kapasiteli Kocaeli Arena Stadyumu inşaatında sona gelindi. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ''Yıl sonuna kadar yüzde 99 ihtimalle stadyum bitmiş olacak'' dedi.

Kocaeli Arena Stadı'nın açılışı neden ertelendi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleştirdiği İzmit Mitinginde ağustosta sona ereceğini açıkladığı Kocaeli Arena’nın darbe girişiminden dolayı 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında açılması bekleniyor.

Kocaeli Arena Stadında son durum Haberi

Kocaeli Arena Stadında son durum

Bilindiği üzere 1976 yılında Derince D-100 Karayolu kenarında yapılan İzmit İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu 86 bin metrekarelik arazinin ihalesi 22 Ekim 2013 Salı günü Ankara’da gerçekleşmiş, bölge AVM ve rezidans inşaatı için TOKİ’yi devredilerek stadın yıkım kararı verilmişti. Daha sonra stadın yıkımı Kocaelispor’un maçlarını oynayabilmesi için bir süre daha ileri bir tarihe ertelenmişti. 


DEV BİR KOMPLEKS

TOKİ tarafından yıktırılacak olan stat arazisine karşılık İzmit’in Alikahya semtinde 126 milyon TL ihale bedeli ile 2016 yılında bitirilmesi hedeflenen 33 bin kişi kapasiteli stadın inşaatına başlanmıştı. 118 dönümlük arazi üzerine yapılan stad tamamlandığında ise bin 700 araç kapasiteli otopark, 576 VIP tribünü ile 50 adet loca, 22 adet asansör ve 64 adet  giriş kapısı ile İzmitlileri kucaklayacak. TOKİ, daha önceden 2017 yılında teslim edeceğini açıkladığı...