08 / 05 / 2024

Kocaeli Arena tamamlandı mı

Kocaeli Arena tamamlandı mı

Kocaeli’de inşaatı süren ve bittiğinde pişmaniye görünümünde olacak olan 33 bin kişilik Kocaeli Arena, insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Hızla yükselen stadyumun kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Uzuntarla’da inşa edilmesi planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Kocaeli Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi’ndeki Osmanlı’nın kuruluş dönemine ait 700 yıllık tarihi Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin yüzde 67'si tamamlandı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 350 milyon avroluk yatırımla inşa edilen Kocaeli Şehir Hastanesi'nin yüzde 67'si tamamlandı. Dev sağlık kampüsünün gelecek yıl açılması planlanıyor.

Kocaeli Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Mannesmann Boru Fabrikası binalarını mevcut malzemelerle yenileyerek yaptırdığı Kongre ve Kültür Merkezi inşaatını tamamladı.

Kocaeli Yahya Kaptan İtfaiye Müfreze Binası tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yahya Kaptan İtfaiye Müfreze Binası'nın inşaatını tamamladı.

Kocaeli Akçaray Tramvay Hattı uzatıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılının Ağustos ayında hizmete açılan Akçaray Tramvay Hattı'nın 2,2 kilometrelik kısmı tamamlandı.

Kocaeli'deki Tarihi Rıza Bey Konağı'nın dış cephesi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Rıza Bey Konağı'nın dış cephe çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli Derince Spor Salonu'nun inşaatı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince İHL Spor Salonu'nun inşaatını tamamladı.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Kamu-Özel ortaklığı tarafından inşa edilen Kocaeli Şehir Hastanesi’nin(Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü) kaba inşaatı tamamlandı. Projede genel inşaatın yüzde 36’sı ise tamamlandı.

Semt Kocaeli'de teslimler Kasım'da!

Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli'de hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinin inşaatı 18 ayda tamamlandı. Cazip ödeme koşullarının sunulacağı projede teslimler Kasım 2018'de gerçekleşecek.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2020'de açılacak!

Kocaeli'de Sağlık Bakanlığı'nca kamu- özel sektör işbirliğiyle inşa edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 25'i tamamlandı. Hastanenin 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

Kocaeli Arena tamamlandı mı Haberi

Kocaeli Arena tamamlandı mı


Kocaeli’de inşaatı süren ve bittiğinde pişmaniye görünümünde olacak olan 33 bin kişilik Kocaeli Arena, insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Hızla yükselen stadyumun kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı


İzmit’te yapılan ve hızla yükselen 33 bin kişilik yeni şehir stadyumu, İHA ile görüntülendi. TOKİ tarafından yapılan ve toplamda 150 bin metrekare alan üzerine kurulan stadyumda devam eden çalışmaların havadan çekilen görüntülerinde ise stadyum inşaatının büyük bir bölümünün tamamlandığı görüldü. Stadyum inşasını sürdüren yüklenici firmadan alınan bilgiye göre ise kaba inşaatın yüzde 75’i, ince işçiliğin yüzde 5’i toplam inşaat işlerinin ise yüzde 25’inin tamamlandığı ifade edildi.

700 ARAÇLIK OTOPARK

Kaba inşaatının yüzde 75 seviyelerinde tamamladığı ve bittiğinde Kocaeli’nin sembolü olan pişmaniye şeklini alacak olan stadyum şehir için de yeni bir yaşam merkezi olması planlanıyor....